Η Rimmel λαμβάνει τη διεθνή cruelty-free πιστοποίηση Leaping Bunny

H Rimmel σε συνεργασία με τον επίσημο φορέα πιστοποίησης Cruelty Free International κατάφερε να λάβει την πιστοποίηση Leaping Bunny. Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΑ τα προϊόντα της Rimmel έχουν πιστοποιηθεί ως cruelty free στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping Bunny. Τώρα, δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα στην ομορφιά που αγαπάτε και τις αληθινές σας αξίες.

Η Rimmel πιστεύει στην ομορφιά χωρίς συμβιβασμούς: στην ομορφιά που είναι ευγενική προς εμάς και ταυτοχρόνως “Good for the Planet” (ευγενική προς τον πλανήτη), σε μια cruelty free ομορφιά. Ως ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια brand καλλυντικών με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, η Rimmel είναι περήφανη που έχει πιστοπoιηθεί ως cruelty free και έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στην παγκόσμια προσπάθεια για τον τερματισμό των δοκιμών και των πειραμάτων πάνω σε ζώα που γίνονται με σκοπό την αξιολόγηση της ασφάλειας των προϊόντων και των συστατικών στη βιομηχανία ομορφιάς.

Το πρόγραμμα Cruelty Free International Leaping Bunny αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ότι ένα προϊόν είναι cruelty free, πιστοποιώντας πως μια εταιρεία δεν έχει πειραματιστεί σε ζώα, τόσο όσον αφορά στο τελικό προϊόν όσο και στις πρώτες της ύλες και πως έχει δεσμευτεί πραγματικά να βοηθήσει στον τερματισμό των δοκιμών σε ζώα.

Το Leaping Bunny προϋποθέτει την τήρηση cruelty free πρoτύπων πέρα από τις νομικές απαιτήσεις. H Rimmel έχει ορίσει μία ημερομηνία διακοπής των δοκιμών ενώ παρακολουθεί προληπτικά τους προμηθευτές της για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα συνεχίζουν να συμμορφώνονται με τα κριτήρια του Leaping Bunny. Το σύστημα παρακολούθησης των προμηθευτών της ελέγχεται επίσης ανεξάρτητα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Leaping Bunny μπορείτε να επισκεφθείτε το website.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ RIMMEL: Με χαρακτηριστικό ‘λονδρέζικο’ αέρα, η Rimmel London συνεχώς εξελίσσεται και εστιάζει στην αυθεντικότητα αναδεικνύοντας χωρίς κριτική τη διαφορετικότητα και την ομορφιά, όπως επιθυμεί να την εκφράσει ο καθένας. Μία φιλοσοφία που δεν αποκλείει κανέναν και με αξίες που ενθαρρύνουννέους τρόπους σκέψης. Επιλέγοντας πάντα αληθινά πρότυπα ομορφιάς που δε φοβούνται να εμπνεύσουν με το προσωπικό τους στυλ, η Rimmel London αντιπροσωπεύει το να νιώθει κανείς ωραία με τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει την τελειότητα.

IG: @rimmellondongr
FB: @rimmellondongreece

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare