Η Aveda λανσάρει την limited edition ενυδατική κρέμα Hand Relief Rosemary Mint για την καμπάνια Pink Ribbon 2023 και την υποστήριξη του BCRF

Ενισχύστε την ελπίδα με τη vegan Limited-Edition Hand Relief™ με το αναζωογονητικό άρωμα της Aveda από βιολογικά πιστοποιημένη Μέντα & Δεντρολίβανο. Κατά τη διάρκεια του μήνα της Εκστρατείας κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Aveda θα κάνει δωρεά $10 για κάθε αγορά της Limited-Edition Hand Relief™ στο Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού® (BCRF).

Στόχος της  Aveda είναι να συγκεντρώσει $350,000 παγκοσμίως για τη στήριξη της cruelty-free έρευνας για τον καρκίνο του μαστού μέσω των πωλήσεων αυτού του limited edition προϊόντος και των προσπαθειών συγκέντρωσης χρημάτων. Από το 2001, το δίκτυο και οι πελάτες της Aveda έχουν κάνει δωρεές πάνω από $7.7M στο BCRF μέσω των πωλήσεων των limited-edition προϊόντων που δημιουργήθηκαν για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού και μέσω δωρεών που επικεντρώνονται τόσο σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όσο και στον τρόπο ζωής που ενδεχομένως αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου αυτού. Δεδομένου ότι η Aveda ήταν ανέκαθεν κατά των δοκιμών σε ζώα, οι δωρεές από την Aveda δεν θα υποστηρίξουν ποτέ έρευνες που περιλαμβάνουν ζώα.

Η LIMITED EDITION HAND RELIEF MOISTURIZING CREAM

Με το χαρακτηριστικό Pure-Fume™ άρωμα της Aveda από βιολογικά πιστοποιημένη μέντα & δεντρολίβανο, η limited edition Hand Relief Moisturizing Cream, ενυδατώνει εντατικά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα αισθητά πιο μαλακά και απαλά. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η Limited Edition Hand Relief™ των 100ml είναι vegan με έλαιο andiroba και άλλα φυτικά ενυδατικά συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα για πιο απαλά χέρια. Διαθέτει το χαρακτηριστικό αναζωογονητικό άρωμα δενδρολίβανου μέντας της Aveda και είναι συσκευασμένη σε σωληνάριο HDPE που έχει ανακυκλωθεί κατά 45%. Η Hand Relief™ Limited-Edition παράγεται με 100% ανανεώσιμη ενέργεια στις κύριες εγκαταστάσεις της Aveda .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ESTÉE LAUDER COMPANIES ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η εκστρατεία της Estée Lauder Companies για τον καρκίνο του μαστού ενώνει και εμπνέει τους ανθρώπους παγκοσμίως με αποστολή να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού. Η Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού ιδρύθηκε το 1992 από την αείμνηστη Evelyn H. Lauder με το λανσάρισμα της εμβληματικής Ροζ Κορδέλας και αποτελεί το μεγαλύτερο εταιρικό πρόγραμμα κοινωνικού αντίκτυπου της Estée Lauder Companies. Μέσω των αφοσιωμένων προσπαθειών των καταναλωτών, των εργαζομένων και των συνεργατών, η Εκστρατεία υποστηρίζει περισσότερους από 60 οργανισμούς παγκοσμίως. Η Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 118 εκατομμύρια δολάρια για παγκόσμια έρευνα, εκπαίδευση και ιατρικές υπηρεσίες που σώζουν ζωές – με περισσότερα από 93 εκατομμύρια δολάρια να χρηματοδοτούν επιχορηγήσεις ιατρικής έρευνας μέσω του Ιδρύματος Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού® (BCRF). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ELCompanies.com/BreastCancerCampaign.

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ®

Το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού® (BCRF) είναι αφιερωμένο στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού μέσω της προώθησης της πιο υποσχόμενης έρευνας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1993 από την Evelyn H. Lauder, και αποτελεί το μεγαλύτερο ιδιωτικό χρηματοδότη της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Το BCRF επενδύει στα καλύτερα μυαλά της επιστήμης -από εκείνα που ερευνούν την πρόληψη έως τη μετάσταση- και προωθεί τη διεπιστημονική συνεργασία. Η προσέγγισή τους επιταχύνει ολόκληρο τον τομέα και μας φέρνει πιο κοντά στις απαντήσεις που χρειαζόμαστε επειγόντως. Μάθετε περισσότερα και συμμετέχετε στο BCRF.org.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AVEDA

Η Aveda, ιδρύθηκε το 1978 με αποστολή τη φροντίδα του πλανήτη, δημιουργεί υψηλής απόδοσης σειρές για μαλλιά, επιδερμίδα και σώμα, για επαγγελματίες του χώρου ομορφιάς αλλά και καταναλωτές, όλες με γνώμονα τη βιωσιμότητα.  Η Aveda καινοτομεί στις βοτανικές τεχνολογίες και την πράσινη χημεία, συνδυάζοντας τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης και της Αγιουρβέδα, της αρχαίας ινδικής θεραπευτικής επιστήμης. Η περιποίηση μαλλιών από την Aveda είναι κατά 90% φυτικής προέλευσης1 και διαθέτει εμβληματικά αρώματα από αγνά αποστάγματα λουλουδιών και φυτών. Οι σειρές υψηλής απόδοσης της Aveda, Invati Advanced™, Nutriplenish™ και Botanical Repair™ έχουν κερδίσει δεκάδες βραβεία καινοτομίας, ενώ η μάρκα τιμήθηκε με το βραβείο 2021 CEW Sustainability Excellence Award, το οποίο αντικατοπτρίζει τα υψηλότερα πρότυπα αξιών βιωσιμότητας στη βιομηχανία ομορφιάς. Η Aveda διαθέτει την πιστοποίηση Leaping Bunny από τον οργανισμό Cruelty Free International, που αποτελεί το διεθνώς αναγνωρισμένο χρυσό πρότυπο για τα cruelty free προϊόντα.

Παράγει τα προϊόντα στο κεντρικό εργοστάσιό της χρησιμοποιώντας 100% αιολική και ηλιακή ενέργεια2, ενώ πρωτοστάτησε στη χρήση 100% ανακυκλωμένων μπουκαλιών από πλαστικό που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί3. Η μάρκα προσπαθεί να παρέχει διαφάνεια με τα προϊόντα της και τις διαδικασίες παραγωγής της και το 2020 υιοθέτησε πρώτη την τεχνολογία blockchain στη βιομηχανία της ομορφιάς, για την ανίχνευση της βανίλιας από την πηγή στη Μαδαγασκάρη μέχρι τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Μινεσότα.

Η Aveda έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στην παροχή καθαρού νερού σε παγκόσμιο επίπεδο και την προστασία του καθαρού νερού σε τοπικό επίπεδο μέσω της ετήσιας εκστρατείας, Aveda Earth Month. Από το 1999, η Aveda έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 67εκ. $ για εκατοντάδες παγκόσμιες και τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις, παρέχοντας καθαρό νερό σε περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια ανθρώπους και προστατεύοντας περίπου 2.000 λεκάνες απορροής. Σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση charity: water, η Aveda συνεχίζει να παρέχει καθαρό νερό στις κοινότητες των προμηθευτών της Aveda στην Ινδία, το Νεπάλ και τη Μαδαγασκάρη, προστατεύοντας επίσης τις τοπικές λεκάνες απορροής όπου ζουν και εργάζονται οι άνθρωποί της.

Τα προϊόντα  Aveda είναι διαθέσιμα στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια, στα εξειδικευμένα καταστήματα καλλυντικών και στο aveda.gr

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece