H Foreo παρουσιάζει τις νέες τάσεις ομορφιάς για το 2021

Τα γεγονότα του 2020 έχουν αναμφίβολα κλονίσει τις καταναλωτικές συνήθειες, αναδιαμορφώνοντας την ανάγκη για self-care και ευεξία.

Ήδη από την αρχή της πανδημίας, τα social media έχουν εμπλουτιστεί με χρήσιμες πληροφορίες και νέες ρουτίνες ομορφιάς που συμβάλλουν στην καταπολέμηση του ‘maskne’, της ακμής που δημιουργείται από τη χρήση προστατευτικής μάσκας, ενώ το διαδίκτυο προσφέρει σημαντικές προβλέψεις ειδικών για το μέλλον της Ομορφιάς το 2021. Η FOREO, η Σουηδική εταιρεία τεχνολογίας και ομορφιάς αποτυπώνει τις πιο σημαντικές τάσεις ομορφιάς παρακάτω:

ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

Με τις προστατευτικές μάσκες να συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη για τη διατήρηση μίας υγειούς, πεντακάθαρης επιδερμίδας, απαλλαγμένη από βακτήρια, ιδρώτα και νεκρά κύτταρα. Μία διαδικασία σωστού καθαρισμού είναι το απόλυτο must κάθε ρουτίνας ομορφιάς κι αυτό θα οδηγήσει στην εξάπλωση της πιο σημαντικής τάσης που ακούει στο όνομα Skinimalism, η οποία μετατοπίζει την έμφαση από το βαρύ μακιγιάζ στο ελαφρύ και στην επένδυση σε skincare προϊόντα και συσκευές που αναδεικνύουν το Fresh Skin Look, που είναι υγιές, λαμπερό και φυσικό. Σύμμαχός μας είναι το LUNA 3, η πιο ασφαλής επένδυση ομορφιάς για εκθαμβωτικά λαμπερή επιδερμίδα!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Λόγω των lockdowns και των περιορισμών, μέσα στο 2020 βιώσαμε μία πραγματική έκρηξη στη χρήση συσκευών ομορφιάς για μία εμπειρία spa από την άνεση του σπιτιού μας, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2021. Το Pinterest, μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε μία δική του έρευνα η οποία επισημαίνει την άνοδο του ενδιαφέροντος για spa εμπειρίες στο σπίτι και σχετικά τελετουργικά ομορφιάς, με τη χρήση ασφαλών, αξιόπιστων και αποτελεσματικών συσκευών,  όπως το LUNA 3 και το UFO 2.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το Skinimalism θα επηρεάσει τον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας όχι μόνο στη νέα μινιμαλιστική προσέγγιση της περιποίησης επιδερμίδας, αλλά και στην ανάγκη για φυσικά, υψηλής απόδοσης προϊόντα. Ο Dr. Sheila Farhang, πλαστικός χειρούργος και ιδρυτής του Avant Dermatology, επιβεβαιώνει την ανάπτυξη αυτής της τάσης το 2021: «Μέχρι πρόσφατα, η περιποίηση της επιδερμίδας με φυσικά συστατικά θεωρούνταν εξειδικευμένη. Με τη στροφή της προσοχής των καταναλωτών σε πιο οικολογικές λύσεις, πολλές μάρκες έχουν εισάγει φυσικά συστατικά ή/και προϊόντα, με τα συστατικά που βασίζονται σε superfoods να εδραιώνονται όλο και περισσότερο, όπως οι UFO μάσκες».

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ

Με την αύξηση της τηλεργασίας και τη διαρκή χρήση virtual platforms, η αναζήτηση λύσεων που προστατεύουν από το μπλε φως της οθόνης είναι αρκετά έντονη, καθώς επίσης και η ανάγκη διόρθωσης των ατελειών από το λεγόμενο Zoom Face. Σαν αποτέλεσμα, εντείνεται όλο και περισσότερο η έμφαση στις θεραπείες υπέρ της διατήρησης του τόνου της επιδερμίδας και της αναζωογόνησης των περιγράμματος των ματιών και κατά της χαλάρωσης του προσώπου.

‘NO MAKEUP’ MAKEUP LOOK

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική τάση για τη φετινή χρονιά είναι το “No Makeup” makeup look, δηλαδή το εξαιρετικά ελαφρύ, σχεδόν διάφανο μακιγιάζ που μπορεί ακόμα και να αντικατασταθεί από κρέμες ή μάσκες προσώπου, με την παράλληλη έμφαση στο βλέμμα.

Όλα τα προϊόντα FOREO είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora στην Ελληνική αγορά, καθώς και στο foreo.com

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece