Το κεντρικό μήνυμα της νέας καμπάνιας του Tommy Hilfiger για την άνοιξη 2021 είναι για την κοινωνική αλλαγή

Η ‘Ιντια Μουρ, ηθοποιός της σειράς «Pose» και μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Tommy Hilfiger.

Η transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για την άνοιξη 2021 του αμερικανικού brand με κεντρικό μήνυμα «Moving Forward Together» (Προχωράμε Μπροστά Μαζί) το οποίο αφορά την κοινωνική αλλαγή και την κοινότητα.

Στην καμπάνια εμφανίζονται προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στις κοινότητές τους και αγωνίζονται για μία κοινωνία που δεν σπαταλά τίποτα και καλωσορίζει τους πάντες, όπως η συγγραφέας και podcaster, Τζαμίλα Τζαμίλ, o θρύλος της γαλλικής ballroom σκηνής, DJ Kiddy Smile, ο Βρετανός τραγουδιστής Τομ Γκρέναν που συμμετέχει σε δράσεις για την ψυχική υγεία και οι ιδρυτές της ομάδας, Compton Cowboys, Ράντι Σάβι, Στόνερ Μέιν και Κι, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κουλτούρα της ιππασίας για να δείξουν σε παιδιά ένα διαφορετικό μέλλον.

Η Μόνικα Γκούο, ιδρυτικό μέλος της κινεζικής εθνικής ομάδας σέρφινγκ που καταρρίπτει στερεότυπα και δημιουργεί ευκαιρίες για την επόμενη γενιά με τη σχολή σερφ για κορίτσια και η Γερμανίδα τραγουδίστρια Mogli, που υποστηρίζει έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους τους ανθρώπους και τον πλανήτη, συμμετέχουν επίσης στην καμπάνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger)

«Καθώς βρισκόμαστε σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας, πρέπει να προχωρήσουμε μαζί για να χτίσουμε ένα μέλλον για τις επόμενες γενιές», δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ  ο Tommy Hilfiger. Και συμπλήρωσε: «Είμαι περήφανος που η συλλογή μας για την Άνοιξη 2021 προωθείται από μια τόσο απίστευτη και διαφορετική ομάδα ανθρώπων που ενσαρκώνουν αυτό το μήνυμα».

Στην καμπάνια προβάλλονται ενδύματα από βιώσιμα υλικά και τεχνικές παραγωγής που συνεχίζουν τη φιλόδοξη πράσινη αποστολή του brand.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη