Η Gabriela Hearst νέα επικεφαλής δημιουργικού στον Chloé

Η νέα επικεφαλής δημιουργικού του οίκου Chloé είναι η Gabriela Hearst (Γκαμπριέλα Χερστ) σχεδιάστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστή για τις κομψές και οικολογικές συλλογές της.

Η Gabriela Hearst διαδέχεται τη Natacha Ramsay-Levi (Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί), η έξοδος της οποίας από τον γαλλικό οίκο πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Natacha Ramsay-Levi και όλους τους σχεδιαστές που συνέβαλαν στο να διατηρηθεί το όραμα του Gaby Aghion. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Riccardo Bellini και να στήσουμε μαζί μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίζω την ιστορία του οίκου με την ομάδα του Chloé» ανέφερε η Hearst μέσα από μια δήλωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Η Hearst θα παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή τον Μάρτιο και θα παραμείνει διευθύντρια δημιουργικού του ομώνυμου brand της.

Η επιτυχία της με τις τσάντες και συγκεκριμένα το στυλ της “Nina” ήρθε σε μια εποχή κατά την οποία εμφανίστηκαν περιορισμένα καινούρια σχέδια – την έκανε κορυφαία υποψήφια για τον Chloé, ο οποίος ανάπτυξε σημαντική δραστηριότητα στα αξεσουάρ υπό την καθοδήγηση της πρώην επικεφαλής σχεδιάστριας, Κλερ Γουέιτ Κέλερ.

Η σχεδιάστρια θα φέρει επίσης την πρακτική της αειφορίας στον Chloé, καθώς οι καταναλωτές μόδας επιδιώκουν ολοένα και περισσότερο να αγοράζουν βιώσιμα σχέδια και θέλουν να γνωρίζουν το οικολογικό αποτύπωμα που αφήνουν οι αγοραστικές τους συνήθειες, αναφέρουν ενημερωτικά site μόδας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη