Fashion Room Service – Summer Pop Edition από τις 30 Iουνίου έως τις 15 Ιουλίου στο Metaphor

To αγαπημένο fashion event της πόλης επιστρέφει από τις 30 Ιουνίου και για ν δύο εβδομάδες σε νέο χώρο Metaphor του κέντρου της Αθήνας στην πιο καλοκαιρινή και pop-up εκδοχή του!

Το Fashion Room Service, υπό την διοργάνωση του περιοδικού OZON, ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης της Ελληνικής μόδας, νέων τάσεων και brands, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα αναδεικνύοντας την pop-up φιλοσοφία, τόσο σε digital όσο και σε φυσικό περιβάλλον. Το Fashion Room Service – Summer Pop Up Edition θα ανοίξει τις “πόρτες” του στο νέο creative hub της πόλης “Metaphor” από τις 30 Iουνίου έως τις 15 Ιουλίου.
Πάνω από 20 συμμετέχοντα brands αλλά και έλληνες σχεδιαστές θα έχουν τη δική τους παρουσία στο Fashion Room Service POP UP Store το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Metaphor, Δορυλαίου 10, Πλατεία Μαβίλη. Στα 400 τ.μ του θα στηθεί το μεγαλύτερο POP UP Store αφιερωμένο αποκλειστικά στην Ελληνική μόδα.
Συμμετέχουν: BONENDIS, MISS POLYPLEXI, ALEXIOS ROMANOS, IRENE HUSSEIN, MARIO, ANTIBODIES, BADILA, ARTEMIS & APOLLO, BUFFALO SHOES, CHEAPO, KABAIA, CHRISTIANA VARDAKOU, EVNIKI, ENYO, HIMONICO, ART & INDUSTRY, KOIS OPTICS, CHARACTERS JEWELS IN ART, SMARAGDAS ART, ANTONIO BOGGATI.  Η εμπειρία ολοκληρώνεται με 5 συνολικά θεματικές βραδιές “Μeet & Greet the Designers Nights” κατά τις οποίες ειδικοί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σχεδιαστές απολαμβάνοντας long drinks από το Beefeater Pink.
Μέσω του dedicated e-shop fashionroomservice.gr οι fashionistas θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν επιτόπου τις συλλογές που παρουσιάζονται στο Μetaphor, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.
The Fashion Room Service – Summer Pop Up Edition καλεί τoυς υποστηρικτές του να παραμείνουν συντονισμένοι στα social media κανάλια του OZON καθώς θα ανεβαίνουν διαγωνισμοί όπου τυχεροί θα κερδίζουν τη συμμετοχή τους σε VIP Guided Tours από το Beefeater Pink.
Λίγα λόγια για το Μetaphor
Το Metaphor, το νέο creative hub της Αθήνας, είναι μια πρωτοβουλία του Γιώργου Κελέφη (περιοδικό ΟΖΟΝ) και του Μιχάλη Αργυρού (Beton 7). Σχεδιάστηκε από το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο PILA Studio, υπεύθυνο και για το σχεδιασμό του showroom του οίκου Versace στη Νέα Υόρκη όπως και πιο πρόσφατα για τη νέα εκδοχή του ιστορικού Πύργου του Πειραιά. H επιμέλεια του project Metaphor έχει γίνει από τον Design Ambassador Βασίλη Μπαρτζώκα και το archisearch.gr
Λίγα λόγια για τον φετινό σκοπό της εκδήλωσης
H δημιουργική ομάδα του περιοδικού Ozon έχει βασικό στόχο να προσαρμόσει τα εδραιωμένα πλέον συστατικά επιτυχίας του θεσμού στις νέες συνθήκες, αναδεικνύοντας τους νέους ανεξάρτητους Έλληνες σχεδιαστές και brands με ένα πιο δυναμικό τρόπο. Για αυτό, η νέα εκδοχή του Fashion Room Service προσφέρει τη δυνατότητα πωλήσεων των συλλογών σε ένα ευρύτερο κοινό και μέσω πληθώρας παράλληλων events συνδέει buyers, στυλίστες, media, fashion influencers με trendsetters και καταναλωτές.
Συντονιστείτε για περισσότερες πληροφορίες στο fashionroomservice.gr αλλά και στα social media του περιοδικού ΟΖΟΝ nstagram: ozon_mag, Facebook: ozonmag, YouTube: ozonmag
Metaphor, Δορυλαίου 10, Πλατεία Μαβίλη
Soft Opening: Tετάρτη 30 Ιουνίου.
Διάρκεια: Πέμπτη 1 Ιουλίου έως Πέμπτη 15 Ιουλίου.
Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 21.00, Σάββατο 12.00 έως τις 17.00. Κυριακή κλειστά.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece