Οδηγίες για το click away – Πώς θα ανοίξουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία τη Δευτέρας

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα των αγορών με click away να έγινε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ωστόσο το πραγματικό τεστ θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Κι αυτό γιατί, τα περισσότερα μαγαζιά παρέμειναν κλειστά την Κυριακή αφού το άνοιγμα ήταν προαιρετικό. Έτσι λοιπόν, τις επόμενες ώρες, καταναλωτές και έμποροι, θα δοκιμάσουν στην πράξη, αυτού του είδους τις αγορές.

Οι οδηγίες για το click away

Για την εξ αποστάσεως προαγορά αγαθών μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας, που ισχύει έως τις 7 Ιανουαρίου, θα πρέπει να υπάρχει καταχώρηση της παραγγελίας από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη είτε ηλεκτρονικού αποδεικτικού εγγράφου είτε SMS.

Έξω από κάθε κατάστημα δε θα μπορούν να περιμένουν παραπάνω από 9 άτομα. Οι πελάτες αυτοί, θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων ενώ ο μέγιστος χρόνος αναμονής τους δε θα πρέπει να ξεπερνάει τα 10 λεπτά.

Η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από 1 άτομο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το κατάστημα και η πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά ή με POS κατά την παραλαβή.

Όλα τα παραπάνω γίνονται φυσικά για την αποφυγή δημιουργίας συνωστισμού έξω από τα μαγαζιά που θα εξυπηρετούν τον κόσμο.

Ανοίγουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία

Αποκλειστικά με ραντεβού θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα 14/12 με όρους και προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας τα κομμωτήρια. Την ίδια μέρα ανοίγουν και τα βιβλιοπωλεία αποκλειστικά και μόνο για την πώληση βιβλίων σε μία προσπάθεια να τονωθεί, ειδικά εν όψει εορτών, η αγορά του βιβλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram