Μπορεί να άνοιξαν κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων, να ξεκίνησε το ψάρεμα και να ξεκίνησαν οι βόλτες σε αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα, τα επιδημιολογικά δεδομένα παραμένουν υψηλά– 1.707 νέα κρούσματα, 681 διασωληνωμένοι και 69 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τηλεοπτικών σταθμών ΣΚΑΪ και STAR, σκοπός της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει κανονικά η αγορά τις ημέρες του Πάσχα στο σύνολό της.

Τα βασικά σχέδια για το άνοιγμα των καταστημάτων

  • Είτε θα ανοίξουν στις 29 Μαρτίου 2021 με click away για παραλαβή προϊόντων με ραντεβού από το κατάστημα και SMS που θα ισχύει για τρεις ώρες και μόνο για μία φορά την ημέρα, είτε θα ανοίξουν στις 5 Απριλίου 2021.
  • Για το άνοιγμα της εστίασης και των καφέ, στόχος είναι να ανοίξουν εστιατόρια και καφετέριες στις 19 Απριλίου σε εξωτερικούς χώρους με δεδομένο όμως ότι τα κρούσματα θα έχουν πέσει αρκετά ώστε να επιτραπεί η επαναλειτουργία τους.
  • Η επιστροφή των μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια για τη δια ζώσης εκπαίδευση, προγραμματίζεται για τις 12 Απριλίου 2021 και 19 Απριλίου 2021 για τα δημοτικά σχολεία. Αν επαληθευτούν οι παραπάνω πληροφορίες, αυτό σημαίνει πως θα γίνει μια εβδομάδα μάθημα πριν από τις διακοπές του Πάσχα.
  • Οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάνε για τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, σύμφωνα πάντα με τα επιδημιολογικά κριτήρια.

Με πληροφορίες από το Σκάϊ, Star, Flash.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here