Οι στιγμές #blondeStories vol.3

/

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι οι στιγμές που ζω, κρύβουν περισσότερη ουσία από εκείνες που πέρασαν! Κάτι η απώλεια του Παύλου και το “όσο πάει” που έλεγε και με εκνεύριζε, κάτι οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν και τους περιτριγυρίζω (φίλοι, οικογένεια, συνάδελφοι, σχέση), κάτι εγώ που πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική… δεν αφήνω τίποτα για αύριο και καμιά στιγμή να πάει χαμένη.

Οι στιγμές γεννιούνται μετριούνται και μένουν. Δεν έχει να κάνει με τις αναμνήσεις αλλά με το συναίσθημα που σου προκαλούν. Ο έρωτας έχει και αυτός τις δικές του στιγμές.

Σε θέλω (δεν θα πάψω να στο λέω μέχρι να μου πεις φτάνει!) τόσο πολύ που κάθε δευτερόλεπτο που περνάω μαζί σου μοιάζει αλλιώς και αλλιώτικο… Γιατί όσο χρόνο και να περνάμε μαζί, πάντα θα μου φαίνεται λίγος. Πάντα θα θέλω κι άλλο, πάντα θα θέλω περισσότερο. Και όταν είμαι μακριά σου, περιμένω τη στιγμή εκείνη… που θα με αγκαλιάσεις και θα με φιλήσεις· τότε ό,τι κι αν έχω, ως δια μαγείας, θα μου περάσει.

Έχουμε χρόνο μπροστά μας ή άσε τις στιγμές για αύριο…

Το αύριο είναι σε λίγο, σε μια επόμενη άγνωστη στιγμή· σε ένα φιλί, μια αγκαλιά, ένα δάκρυ, έναν τσακωμό, μία βόλτα, ένα ωραίο φαγητό, ακόμα και στο τίποτα… που δεν ξέρεις καν αν θα τη ζήσεις. Το αύριο είναι τώρα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη