‘Ενας ύμνος στο Viva Magenta από τη Foreo

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone, το 2023 θα είναι ζωηρό και φλογερό – όπως το Viva Magenta που ανακηρύχθηκε το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Μία απόχρωση «ηλεκτρισμένη και χωρίς όρια», το χρώμα που θα κατακλύσει το feed μας τους επόμενους μήνες είναι γενναίο, ατρόμητο και προάγει μία αισιόδοξη διάθεση – όπως και η FOREO!

Η FOREO παραμένει πρωτοπόρος και trend leader, καθώς εδώ και χρόνια έχει εντάξει το magenta στη χρωματική παλέτα των συλλογών του – πάμε να δούμε με ποιες συσκευές θα αγκαλιάσεις την απόλυτη χρωματική τάση;

FOREO BEAR: Ο προσωπικός σου.. γυμναστής ζυγωματικών! Μικρό και απίστευτα cute, το BEAR δίνει σχήμα, ανορθώνει και σμιλεύει τις γωνίες του προσώπου σου με τον πιο ασφαλή τρόπο.

FOREO IRIS 2: Το μυστικό των stars για βλέμμα ξεκούραστο, φρέσκο, σαν να ξύπνησες μόλις από ύπνο 8 ωρών, το IRIS 2 είναι ο σύμμαχος για να βελτιώσεις τις ρυτίδες!

FOREO UFO 2: Ο πιο απολαυστικός τρόπος να εφαρμόσεις μία sheet mask! Με καινοτόμες λειτουργίες όπως η θερμοθεραπεία, η κρυοθεραπεία και το φάσμα LED light, το UFO 2 θα απογειώσει την περιποίησή σου!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.


Σχετικά με την FOREO:

 Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece