Η Dyson γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με ένα Special Hair Care Day

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία έρευνας και τεχνολογίας Dyson θέλοντας να γιορτάσει την αξία των γυναικών πραγματοποίησε ένα Special Hair Care Day στην καρδιά της Αθήνας, στο κομμωτήριο του νέου Brand Ambassador της Dyson, Ιωάννη Μιχαλέλη.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η εταιρεία θέλησε να ενδυναμώσει και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών προσφέροντάς τους μία μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών που επιμελήθηκε ο γνωστός hairstylist.

Αγαπημένες γυναίκες του χώρου με διαφορετικά είδη και μήκη μαλλιών παρευρέθηκαν στο κομμωτήριο στο Κολωνάκι, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να αφεθούν στα χέρια του επαγγελματία hairstylist και να αποκτήσουν ένα λαμπερό και εντυπωσιακό χτένισμα με προϊόντα της Dyson, που δεν είναι άλλα από το πιστολάκι μαλλιών Supersonic, το ισιωτικό Corrale και το multi-styler Airwrap που έχει επανασχεδιαστεί για γρηγορότερο και ευκολότερο styling μαλλιών.

Οι καλεσμένες κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση: «Τι είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε βοηθάει να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα σου;» #womenempowerment

Έφη Ανέστη – Beauty Expert:

 Χαμόγελο, τρυφερότητα, αισιοδοξία, αγάπη και όμορφοι άνθρωποι

Κωνσταντίνα Λειβαδίτη – Fashion Editor:

Μια καλή μέρα με τα μαλλιά μου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Η Dyson με έχει βοηθήσει πραγματικά σε αυτό καθώς μπορώ εύκολα και γρήγορα να κάνω το τέλειο χτένισμα και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου.

Πένυ Αγοραστού – Ηθοποιός:

Η Dyson είναι ο σύμμαχός μου, καθώς με βοηθά να εξοικονομώ χρόνο, τον οποίο μπορώ να διαθέσω στους φίλους μου, στην οικογένειά μου και να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προστατεύει τα μαλλιά μου που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου αλλά και για την αυτοπεποίθησή μου.

Μαλαματένια Παλατσίδη – Content Creator:

Η Dyson μου προσφέρει την δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση που χρειάζομαι τόσο στην καθημερινότητα μου όσο και στη δουλειά μου. Είναι για εμένα ένας φυσικός τρόπος να δείξω τη μοναδικότητα μου!

Ιόλη Δημοπούλου – Marketing Professional & Content Creator:

Η Dyson με έχει βοηθήσει πολύ στην πιεστική και γρήγορη καθημερινότητά μου, καθώς μπορώ να κάνω το αγαπημένο μου χτένισμα στην άνεση του σπιτιού μου εύκολα και γρήγορα! Μου προσφέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι ώστε να πετύχω τους στόχους μου!

Με την κίνηση αυτή, η Dyson θέλησε να υπενθυμίσει σε όλες τις γυναίκες ότι είναι δίπλα τους στην δύσκολη και πιεστική καθημερινότητα καθώς και να τις ενθαρρύνει να φροντίζουν και να αγαπάνε τον εαυτό τους.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece