Γνωρίστε τη Ρεσβερατρόλη

Στο ένα και μοναδικό “σε κανονικές συνθήκες” event του 2020, η Caudalie παρουσίασε τη νέα σειρά Resveratrol Lift. Μία σειρά που αν με ακολουθείς στο instagram είδες ότι χρησιμοποίησα και αγάπησε ιδιαίτερα η επιδερμίδα μου.

Τι είναι η ρεσβερατρόλη;

Η ρεσβερατρόλη ή αλλιώς resveratrol ανήκει στις πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βρίσκεται κυρίως στα σταφύλια. Η περιεκτικότητά της είναι μεγαλύτερη στο κόκκινο κρασί σε σχέση με το λευκό. Επιπλέον, επηρεάζεται από την ποικιλία και την εποχικότητά τους, ενώ την περιεκτικότητά τους στο κρασί επηρεάζει και ο τρόπος παρασκευής. Ίχνη της υπάρχουν επίσης στα μούρα, τα φιστίκια, το κακάο αλλά και στον φλοιό του πεύκου. Μπορεί επίσης να παρασκευαστεί και στο εργαστήριο, γι’ αυτό πωλείται και ως συμπλήρωμα.

Οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν την δημιουργία ελεύθερων ριζών. Χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της, μπορεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την καθημερινή ζημιά που υφίσταται εξαιτίας των τοξινών και της έκθεσης στον ήλιο. Ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, τη βασική λειτουργία της επιδερμίδας κατά της γήρανσης, και ενισχύει τους ινοβλάστες ώστε να συνεχίσουν να παράγουν υγιές κολλαγόνο.

Πρέπει να υπάρχει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης; Η τοπική εφαρμογή του ισχυρού αυτού αντιοξειδωτικού έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των κυττάρων.

Τα προϊόντα με Ρεσβερατρόλη που σου προτείνω είναι:

  • Caudalie Resveratrol-Lift Firming Cashmere Cream Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ημέρας
  • Frezyderm Anti-wrinkle Rich Night Cream
  • SkinCeuticals Resveratrol BE – Αντιοξειδωτικός Ορός Νύχτας

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη