Τι έμαθα για την περιποίηση της επιδερμίδας από τη μητέρα μου

Μπορεί σήμερα να πλησιάζω τα 40 και να έχω τη δική μου ρουτίνα περιποίησης αλλά ακόμα θυμάμαι τον τρόπο που η μητέρα μου φρόντιζε την επιδερμίδα της.

Καθημερινή Περιποίηση

Η μητέρα μου πάντα τόνιζε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του δέρματος πρωί και βράδυ. Γι’ αυτό και ξεκινάει πάντα την ημέρα της πλένοντας το πρόσωπό της και στη συνέχεια εφαρμόζει ενυδατική κρέμα. Μια συνήθεια που δεν άλλαξε ποτέ.

Μακιγιάζ

Το κραγιόν στο χρώμα του σάπιου μήλου ήταν και είναι η αγαπημένη της επιλογή. Μεγάλωσα με την εικόνα αυτή: Να την βλέπω να το φορά στα χείλη και να το απλώνει με τα δάχτυλα της σαν ρουζ. Κι αυτό ήταν το make up look της! Σε πιο επίσημες εκδηλώσεις φοράει σκιές και μολύβι στο κάτω βλέφαρο.

Το άρωμα

Η μαμά μου και πολλές άλλες γυναίκες στη ζωή μου πάντα φορούσαν τη Dolce Vita του Christian Dior και γι’ αυτό θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου. Επιπλέον, μου θυμίζει τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής μου και τους πρώτους εφηβικούς έρωτες -τότε που ψεκαζόμουν με όλο το μπουκάλι για να πάω απλά μέχρι τα Goody’s!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη