3 νέα προϊόντα καθαρισμού με υαλουρονικό οξύ στην οικογένεια Revitalift Filler

//

Η σειρά Revitalift Filler εμπλουτίζεται  με 3 προϊόντα που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ που καθαρίζουν σε βάθος και παράλληλα αφήνουν το δέρμα super ενυδατωμένο.

Το νέο νερό Micellaire Revitalift Filler, εντάσσεται στην ευρύτερη οικογένεια Revitalift Filler αναβαθμίζοντας την κλασική ρουτίνα ντεμακιγιάζ.

Πέρα από την απομάκρυνση του μακιγιάζ, το νέο νερό Micellaire εμπλουτισμένο με δραστικά μόρια καθαρού υαλουρονικού οξέος προσφέρει εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Επιπλέον, χαρίζει όγκο ενώ η δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη του φόρμουλά εγγυάται καθαρισμό σε πρόσωπο και μάτια, χωρίς ερεθισμούς.

Το νέο Gel για εντατικό καθαρισμό της επιδερμίδας

Η σύνθεση του Gel καθαρισμού Revitalift Filler προσφέρει εντατικό καθαρισμό της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα όντας εμπλουτισμένο με καθαρό υαλουρονικό οξύ διατηρεί την επιδερμίδα του προσώπου ενυδατωμένη, αναπληρώνοντας τον χαμένο της όγκο. Τα συστατικά του είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή η επιδερμίδα καθαρίζεται εντατικά και δείχνει πιο τονωμένη, ενυδατωμένη και ομοιόμορφη. Μετά από συστηματική χρήση, η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Η τονωτική λοσιόν έρχεται για να ολοκληρώσει την περιποίηση του προσώπου

Το τελευταίο βήμα του καθαρισμού και ντεμακιγιάζ έρχεται να συμπληρώσει η Τονωτική λοσιόν Revitalift Filler, που είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση, λείανση και τόνωση. Όπως όλη η σειρά Revitalift Filler έτσι και η λοσιόν είναι εμπλουτισμένη με καθαρό υαλουρονικό οξύ, συμβάλλοντας στην εντατική ενυδάτωση, σύσφιξη και αναπλήρωση του όγκου της επιδερμίδας.

Η χρήση της λοσιόν επισφραγίζει τον καθαρισμό της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της άμεσα την απαραίτητη ενυδάτωση.

Με την ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού και περιποίησης Revitalift Filler, μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα αποκτά απαλή, μαλακή και φρέσκια υφή, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται στη σύνθεσή της.

Εσύ ακόμα να εντάξεις τη σειρά Revitalift Filler στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας;

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου…όπως της αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη