Στα γυρίσματα της INDOLA για τη Street Style Collection 2020

//
Μπορεί ο παλμός της μόδας να χτυπάει στα catwalk και εκεί να γεννιούνται οι τάσεις της επόμενης σεζόν, έξω όμως από αυτές οι καθημερινές γυναίκες και οι fashionistas ανά τον κόσμο παραδίδουν μαθήματα στυλ και εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους (Chiara Ferragni, Camila Coelho, Sara Crampton, κ.α.).
Αντλώντας λοιπόν έμπνευση από όλα τα παραπάνω για looks που τραβούν τα βλέμματα, οι hair stylist Andy Smith (Stylist) και Paddy McDougall (Colourist) δημιούργησαν μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα της Indola την ξεχωριστή και μοδάτη Street Style Collection 2020.

Σε αντίθεση με τις προτάσεις των σχεδιαστών στις πασαρέλες, οι προτάσεις που είδαμε στη συγκεκριμένη φωτογράφιση για τη σεζόν 2020-2021 είναι wearable και άρα μπορούμε να τις υιοθετήσουμε εύκολα στην καθημερινότητά μας. Γιατί με την Ιndola υπάρχει κάτι για όλα τα μήκη και τις υφές μαλλιών, ανεξάρτητα αν είσαι τολμηρή ή όχι!

 

 

Ο Andy Smith, Global Ambassador της μάρκας, δημιουργεί ανήσυχα -δυναμικά looks που αναδεικνύουν και ενισχύουν την προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το αγαπημένο του hair product είναι το σπρέι μαλλιών -δυναμικό προϊόν.
Από την άλλη ο Paddy McDougall έχει μια πιο μοντέρνα οπτική που τον βοηθάει να δημιουργεί μοντέρνα looks που αποθεώνουν τη φυσικότητα… όπως το πολυτονικό μπαλαγιάζ που είδαμε σε από τα look της φωτογράφησης για την την ερχόμενη σεζόν.
Σημείωση: λόγω της ενασχόλησης μου με τα κομμωτήρια, ξέρω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που δημιουργεί το μπαλαγιάζ στην εφαρμογή. Στην Indola όμως υπάρχει το Blonde Expert Bleaching Powder που κάνει τη δουλειά του επαγγελματία ιδιαίτερα εύκολη.

H φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση της Street Style looks 2020 πραγματοποίηθηκε στην καρδιά της Αθήνας παρουσία του επιτελείου της Indola international.

Μείνε συντονισμένη…

Λίγα λόγια για τη μάρκα.
Η Indola ιδρύθηκε το 1929 στην Ολλανδία με στόχο την παροχή έξυπνων λύσεων κι ευελιξίας στους ανεξάρτητους επαγγελματίες κομμωτές. Στα πρώτα της χρόνια υπήρξε πρωτοπόρος στην κατασκευή εργαλείων κομμωτηρίου, ενώ σύντομα επεκτάθηκε και στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων. Απ’ το 2004 η Indola ανήκει στο Henkel group, με διακριτή εταιρική οργάνωση.
Αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος: Beauty Way cosmetics

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Mairigram - Μαίρη Σταμούλη