Βιντεοπαιχνίδι με την κολεξιόν Φθινόπωρο 2021 του Balenciaga

Σε βιντεοπαιχνίδι παρουσίασε ο οίκος Balenciaga την κολεξιόν Φθινόπωρο 2021. Στο «Afterworld: The Age of Tomorrow», οι παίχτες ταξιδεύουν σε έναν μελλοντικό κόσμο που παραπέμπει σε χώρα των θαυμάτων, περνώντας δίπλα από avatar, ντυμένα με κουρελιασμένα τζιν και μπότες θωρακισμένων ιπποτών.

Ο Demna Gvasalia, ο διευθυντής δημιουργικού στον οίκο, θέλησε να δημιουργήσει κρεασιόν που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύουν το μέλλον του ρούχου. Κρεασιόν στις οποίες «συνυπάρχουν η φύση και η νεότητα», ενδύματα τα οποία μπορούν να βρουν καινούργια χρήση και να διαρκέσουν για πάντα. «Ο κόσμος θα συνεχίσει να φορά ρούχα που αγαπά έως ότου διαλυθούν» είπε, σύμφωνα με το Dezeen, ο Gvasalia. «Το κάνω εγώ ο ίδιος. Γι’ αυτόν τον λόγο, δείχνουν τελείως κατεστραμμένα, φθαρμένα, τσαλακωμένα εκ των προτέρων» συνέχισε.

Το βιντεοπαιχνίδι είναι δομημένο σε πέντε διαφορετικά επίπεδα ή «ζώνες», τις οποίες διασχίζει ο παίκτης ακολουθώντας προκαθορισμένη διαδρομή που σηματοδοτούν φωτεινά βέλη. Η διαδρομή ξεκινά σε μια μπουτίκ Balenciaga και, ακολούθως, ο παίκτης εξέρχεται σε δρόμο της πόλης και ανεβαίνει σε λεωφορείο το οποίο απογειώνεται και «εξαερώνεται».

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!