5 απαραίτητα συστατικά για ένα πετυχημένο post

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς ότι το blogging είναι μία γρήγορη και παράτολμη διαδικασία που αποτελείται από τη λήψη φωτογραφιών και τη συγγραφή κειμένων. Στη πραγματικότητα όμως είναι ένα χόμπι (ή μία δουλειά) που απαιτεί πολύ σχεδιασμό και στρατηγική. Υπάρχουν όμως 5 βασικά συστατικά που ανεβάζουν ένα post.
#1 Τίτλος
Ένας από τους πρώτους τρόπους για να ξεχωρίσεις είναι ο τίτλος! Επιλέγοντας έναν τίτλο να θυμάσαι ότι πρέπει να είναι: ισχυρός, πιασάρικος, μοναδικός.
#2 Καλές φωτογραφίες
Κανείς δεν θα διαβάσει ένα τεράστιο κείμενο! Καλό θα είναι να βάζεις ενδιάμεσα στις παραγράφους όμορφες εικόνες. Τουλάχιστον, αν κανείς δεν διαβάσει το κείμενο θα χαζέψει τις φωτογραφίες σου!
#3 Για το τέλος… ή κλείνοντας…
Να κλείνεις πάντα το άρθρο σου με μία συμβουλή, μια εμπνευσμένη ιστορία ή κάτι διασκεδαστικό. (Αυτό πρέπει να το κάνω και εγώ!!!)
#4 Σχετικοί σύνδεσμοι
Στα καινούρια σου άρθρα να συμπεριλαμβάνεις συνδέσεις από παλαιότερες δημοσιεύσεις σου, η οποίες μπορεί να είναι σχετικές με το καινούριο θέμα σου.
#5 Κουμπιά share
Ποιο το νόημα να δημιουργήσεις ένα κείμενο ή ένα βίντεο αν δεν το δει κανείς; Να κοινοποιείς πάντα το άρθρο -βίντεο σου στα social media που έχεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό τα κουμπιά share να τα έχεις τοποθετήσει σε σημείο που μπορεί ο αναγνώστης σου μπορεί να τα χρησιμοποιήσει άμεσα.

Και τέλος, ένα επιτυχημένο ποστ χρειάζεται όρεξη και ψυχή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!