Βοήθεια… ομορφιάς! #SaludboxBeauty

//

«Είμαστε ό,τι τρώμε» λένε οι διατροφολόγοι και αν το καλοσκεφτείς, έχουν δίκιο! Η κακή διατροφή -το πρόχειρο φαγητό, η κούραση, το άγχος, το κάπνισμα, η μη κατανάλωση νερού, και η έλλειψη ύπνου, αποτυπώνονται αμέσως στο δέρμα μας.

H Becalm έχει ως βασική προτεραιότητα να προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες και πάντα φιλικές και με σεβασμό στον καταναλωτή. Έτσι δημιούργησε το Saludbox Beauty, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή μασώμενης καραμέλας (ζελεδάκια) με υπέροχη γεύση φρούτων που λόγω της υπογλώσσιας  χορήγησης του, επιτυγχάνει μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών σε σχέση με άλλες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής (πόσιμα, κάψουλες, δισκία κ.α.) και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του.

Το Saludbox Beauty αποτελείται από θρεπτικά συστατικά με βάση το κολλαγόνο το οποίο βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και την καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης. Περιέχει  Βιταμίνη C, απαραίτητη για το σχηματισμό κολλαγόνου και την ενίσχυση του δέρματος, συνένζυμο Q10 ένα αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κυτταρική ενέργεια, βιταμίνη Ε η οποία ενεργεί ως αντιοξειδωτικό του DNA και βιταμίνη Α η οποία διατηρεί και αποκαθιστά τη ζωτικότητα του δέρματος.

Ο συνδυασμός των συστατικών που περιέχει αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή για καθημερινή χρήση. Συνιστάται σε άτομα ηλικίας από 25 ετών και πάνω που θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά. Όσο για την τιμή του, αναζήτησε το στο skroutz . Είναι γνωστοποιημένo στον ΕΟΦ.

Η παραγωγή των προϊόντων Becalm γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η παρουσίασή όλων των προϊόντων γίνεται, μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης, σε ειδικότητες Ιατρών σχετικές με τα προϊόντα, όπως Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Παθολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Οδοντίατρους.

Περισσότερα για το συμπλήρωμα διατροφής Saludbox Beauty μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της beCalm. Επιπλέον, συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας πριν τη χρήση του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!