Τα πιάτα του Andaman είναι μοιρασμένα μεταξύ ταυλανδέζικης και κινέζικης κουζίνας σε ένα αναλυτικό μενού που δίνει τις κατευθύνσεις σε όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές τις γεύσεις, όπως εγώ και πραγματικά αξίζει κανείς να πειραματιστεί και να τα δοκιμάσει. Επίσης, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα δροσερά κοκτέιλς μαζί με το φαγητό σου ή μετά το δείπνο σου.
Τι δοκίμασα… μία πολύ ωραία σαλάτα, γευστικά και χορταστικά noodles με λαχανικά και γαρίδες, αλλά λίγο περισσότερο λάτρεψα τα πουγκάκια won ton με τυρί κρέμα καβουρόψυχα & γαρίδες.