Μπορεί να μην έχει έρθει η ώρα για να πάρεις την άδεια σου αλλά έχεις ήδη κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου (29/7 είναι το δικό μου) και να είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις τον Αύγουστο (Μύκονοοοοος). Τι κάνουμε όμως όταν στη μέση των διακοπών εμφανίζεται η ρίζα; Ξενερώνουμε… Κι αυτή την απάντηση στην δίνω εκ πείρας, μιας και ως ξανθιά στις 15 μέρες έπρεπε να κάνω ρίζα. Βέβαια το ίδιο ισχύει και τώρα που είμαι καροτομαλλούσα.
Όχι πια… γιατί με το Koleston Root Touch Up 10 της Wella μπορείς εύκολα σε 10 λεπτά, σε όποιο νησί κι αν κάνεις τα μπάνια σου, να ανανεώσεις τη ρίζα σου και να ξεγνοιάσεις για 2-3 εβδομάδες ακόμα.
Το Root Touch Up 10 είναι η 1η μόνιμη βαφή ρίζας για άμεση κάλυψη μόλις σε 10 λεπτά -ένα lifesaver για πολυάσχολες, δυναμικές γυναίκες που θέλουν να δείχνουν όμορφες, αλλά δεν έχουν πάντα τον χρόνο να επισκεφθούν το κομμωτήριο κάθε λίγες εβδομάδες ή να περιμένουν 45 λεπτά τη βαφή τους στο σπίτι.
– Είναι διαθέσιμο σε 12 αποχρώσεις, από μαύρο μέχρι ανοιχτό ξανθό σαντρέ, καθώς και έντονο κόκκινο.
– Κοστίζει μόλις €5.50
Εσέις απλά βάλτε το Summer Hairmergency Kit στη βαλίτσα σας μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού και θα είστε Summer Hair Ready – καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού!