×

Guest Blogger vol.2


Της Ανδρεάνας Μ. blockchain - web developer.

Στα τέλη Αυγούστουυ παρέλαβα ένα ιδιαίτερα μυρωδάτο πακέτο από τη Μαίρη. Μέσα, με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: η κρέμα σώματος με λάμψη “Strong Heartbeat shimmering body lotion” από τη Scandal Beauty και από την Pixi το “Flawless beauty Primer”, που ανυπομονούσα να δοκιμάσω. Όπως καταλαβαίνετε, φυσικά, δεν άντεξα και τα δοκίμασα σχεδόν αμέσως μόλις άνοιξα το δέμα!

Ξεκίνησα με την Strong Heartbeat shimmering κρέμα σώματος της Scandal Beauty, καθώς μετά τις διακοπές μου στη θάλασσα, το δέρμα μου είχε απόλυτη ανάγκη για ενυδάτωση. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αυτό που με εντυπωσίασε δεν ήταν μόνο το πόσο απαλή άφησε την επιδερμίδα μου, αλλά και η εντυπωσιακή λάμψη που προσέφερε!

Πρέπει να παραδεχτώ ότι, έχοντας δοκιμάσει παρόμοια προϊόντα από άλλες μάρκες, δεν περίμενα κάτι τόσο ξεχωριστό. Άφησε μια λάμψη στο δέρμα μου που διατηρήθηκε για ώρες! Ιδανική για καλοκαιρινές εξόδους! Εδώ θα σας δώσω και μία μικρή συμβουλή: αν θέλετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και όχι υπερβολική λάμψη, φροντίστε να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα από την κρέμα. Προσωπικά, πάντως, δεν μπορούσα να αντισταθώ και την απόλαυσα σε όλη της τη δόξα!

Στη συνέχεια δοκίμασα το Pixi Flawless beauty Primer και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη! Η υφή του ειναι απίστευτα απαλή και βελούδινη. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα, χωρίς μάλιστα να βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα μου, δημιουργώντας έτσι μια πολύ λεια βάση για το μακιγιαζ μου. Βοηθάει στη μείωση/κάλυψη των πόρων και κράτησε το μακιγιάζ μου σταθερό για ώρες. Πιστεύω το συγκεκριμένο primer θα ενταχθεί στη καθημερινοτητά μου!