×

5 tips και αγαπημένα προϊόντα για καλοσχηματισμένα φρύδια


Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που καθορίζουν την εμφάνιση και την εκφραστικότητα του προσώπου μας. Τα φρύδια, εκτός από το ότι προσδίδουν χαρακτήρα, είναι σημαντικά για την αποτύπωση των συναισθημάτων μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά διάσημα πρόσωπα, όπως η Cara Delevinge, έχουν τα φρύδια ως χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν.

Προσάρμοσε τα φρύδια σου σύμφωνα με βάση   το σχήμα του προσώπου σου

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό, και το ίδιο ισχύει για τα φρύδια. Η διαφορά δεν βρίσκεται μόνο στο χρώμα, αλλά και στην υφή της τρίχας. Ορισμένες τρίχες είναι μαλακές, ενώ άλλες είναι πιο σκληρές, και το σχήμα του προσώπου παίζει καθοριστικό ρόλο για το σχήμα των φρυδιών. Για να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά των φρυδιών σας, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα.

Τα καλύτερα προϊόντα φρυδιών

Ως blogger και make-up artist (με επαγγελματικό δίπλωμα από τη Data Type και γαλλικό πτυχίο), έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα φρυδιών. Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου προϊόντα φρυδιών:

  • NYX Fill & Fluff Eyebrow Pencil in taupe
  • Sephora Collection Retractable Brow Pencil (αδιάβροχo) in nutmeg brown
  • MAC Eye Brows Pencil in Fling
  • Benefit Precisely, My Brow Pencil in 03
  • Bellaoggi Browfiller Eye Brow Mascara in 01
  • Benefit 3D Browtones Mascara in 02

Πολύτιμα tips για καλοσχηματισμένα φρύδια

  1. Για φρύδια με κενά ή πολύ βγαλμένα: Χρησιμοποίησε ένα μολύβι φρυδιών και εφάρμοσε σε μικρές, σύντομες γραμμές. Άπλωσε με το ειδικό βουρτσάκι για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

  2. Για ατίθασα φρύδια: Χτένισε τα φρύδια προς τα πάνω και κόψε τις τρίχες που προεξέχουν πέρα από το φυσικό σχήμα. Επανάλαβε χτενίζοντας προς τα κάτω.

  3. Η κατάλληλη ώρα για διόρθωση με τσιμπιδάκι: Μετά το ντους, όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί, οι τριχούλες αφαιρούνται πιο εύκολα.

  4. Χρησιμοποίησε φυσικό φως: Το φυσικό φως είναι ιδανικό για να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκαλέσει ο τεχνητός φωτισμός.

  5. Ξεκίνησε με την κάτω πλευρά των φρυδιών: Διακόπτεις συχνά για να διασφαλίσεις ότι τα δύο φρύδια έχουν το ίδιο σχήμα.

Με αυτές τις συμβουλές και την κατάλληλη φροντίδα, τα φρύδια σου θα αναδεικνύουν πάντα την καλύτερη εκδοχή του προσώπου σου!