×

Πώς να διατηρήσεις τη λάμψη και την υγεία των γκρίζων μαλλιών το καλοκαίρι


Το ξέρεις ότι και τα γκρίζα μαλλιά θέλουν ειδική περιποίηση για να διατηρήσουν τη λάμψη και την υγεία τους; Τα γκρίζα μαλλιά εμφανίζονται όταν η παραγωγή μελανίνης στο σώμα μειώνεται, με αποτέλεσμα να οδηγεί σε αλλαγές στη δομή των μαλλιών καθιστώντας τα πιο εύθραυστα και επιρρεπή στην ξηρότητα. Ειδικά το καλοκαίρι, ο ήλιος μπορεί να ξεθωριάσει και να αφυδατώσει τα γκρίζα μαλλιά. 

Γι’αυτό είναι απαιτητό να χρησιμοποιούμε προϊόντα με αντηλιακή προστασία όπως το Wella Professionals Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray, όταν είμαστε στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray της Wella Professionals παρέχει άμεσα αντηλιακής προστασίας του χρώματος των μαλλιών (χάρη στο Sun-blend δρα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες) και δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής. 

Plus: βάλε στην τσάντα παραλίας ένα leave-in κοντίσιονερ για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη μετά τις βουτιές όπως Leave-in σπρέι Scandal Keratin της Scandal Beauty με κερατίνη, πανθενόλη & πρωτεΐνες μεταξιού, το οποίο θρέφει, αναπλάθει, ενυδατώνει, προσφέρει απαλότητα και λάμψη με μεγάλη διάρκεια, αποκαθιστά την υγρασία, βελτιώνει την ελαστικότητα και προλαμβάνει μελλοντικό σπάσιμο της τρίχας, χωρίς να λαδώνει τα μαλλιά.

Να τα αγαπάς τα γκρίζα μαλλιά σου! Με την κατάλληλη φροντίδα, μπορούν να δείχνουν υγιή και λαμπερά, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την κομψότητά σου.