×

Neiris Cosmetics: Η Ελληνική εταιρεία καλλυντικών που αντλεί δύναμη από τη θάλασσα.


Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετό καιρό να σου παρουσιάσω ένα ελληνικό brand και ελπίζω να σε αποζημιώσω με την Neiris Cosmetics, μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών που έχει κερδίσει αναγνώριση για την προσέγγισή της στη φυσική ομορφιά και την ποιότητα των συστατικών των προϊόντων της.

Ιστορία 

Το 2018 ο Γεράσιμος Φλαμπουράρης ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στη φαρμακευτική επιστήμη, με εκπαίδευση και εξειδίκευση στα γαληνικά σκευάσματα, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά και ανασυστήνει το εργαστήριο του οικογενειακού φαρμακείου και προσανατολίζεται στη σύνθεση καινοτόμων καλλυντικών προϊόντων που προσφέρουν ευεξία. Με έδρα, λοιπόν, δίπλα στη θάλασσα του Ιονίου και πίστη ότι η ομορφιά και η υγεία της επιδερμίδας πηγάζουν από τη θάλασσα, οδηγείτε μετά από λίγα χρόνια στη δημιουργία της Neiris. Μία μάρκα που ιδρύθηκε με τη φιλοσοφία να προσφέρει καλλυντικά που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία και ενισχύουν τη φυσική ομορφιά. 

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Στη Neiris Cosmetics πιστεύουν (και θα συμφωνήσω απόλυτα) ότι ακόμα και μια βόλτα στη θάλασσα ή η αίσθηση όταν βυθιζόμαστε στο νερό αντιπροσωπεύουν τη χαλάρωση, την ευεξία, την ανανέωση, την αναζωογόνηση, την προστασία. Γι' αυτό και δρούν πέρα από τα προφανή και συνδυάζουν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας με την επιστημονική περιέργεια, ώστε να προσφέρουν στην επιδερμίδα όλα τα θαλάσσια συστατικά που ενδυναμώνουν της φυσιολογικές λειτουργίες και χαρίζουν την περιποίηση που έχει ανάγκη για να αντανακλά υγεία, ομορφιά, νεότητα και φρεσκάδα.

Βιωσιμότητα 

Η χρήση φυσικών πρώτων υλών από τη θάλασσα και η δέσμευσή για κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Neiris Cosmetics. Έτσι λοιπόν, τα προϊόντα, η παραγωγή των θαλάσσιων συστατικών τους και οι συσκευασίες τους, στοχεύουν ώστε να μειώσουν στο ελάχιστο το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να διασφαλίσουν τη βιοποικιλότητα. Δεν χρησιμοποιούν συστατικά που έχουν προέλευση ζωικούς οργανισμούς της θάλασσας. 

Στα εργαστήρια της Neiris η δέσμευσή για βιωσιμότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι περήφανοι που τα αντηλιακά προϊόντα τους φέρουν την πιστοποίηση Ecosun Pass®, η οποία εγγυάται ότι χρησιμοποιούν οικολογικά αντηλιακά φίλτρα νέας γενιάς. Αυτά τα φίλτρα πληρούν οκτώ επιστημονικά κριτήρια βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας ότι οι συνθέσεις είναι ασφαλείς τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τα θαλάσσια οικοσυστήματα.
Όσο αφορά τις συσκευασίες, χρησιμοποιούνται χάρτινα κουτιά με πιστοποίηση FSC από δάση αειφόρου διαχείρισης, ενώ τα επιμέρους τμήματα των περιεκτών των προϊόντων είναι φυσικά υλικά με προέλευση από το ζαχαροκάλαμο και ένδειξη I’m Green Bio-based ή έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Φιλοσοφία Προϊόντων

Τα προϊόντα της Neiris Cosmetics είναι φτιαγμένα με φυσικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα βοτάνων, φυσικά έλαια και αντιοξειδωτικά, που προσφέρουν ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση στο δέρμα χωρίς τη χρήση βλαβερών χημικών ουσιών. Τα συστατικά έχουν επιλεχθεί με πολύ προσεκτικό τρόπο, είναι κλινικά ελεγμένα και παρασκευασμένα με προδιαγραφές φαρμακευτικής βιομηχανίας, για την απόλυτη ασφάλειά μας. Οι συνθέσεις, οι αποκλειστικοί συνδυασμοί των συστατικών μας, έχουν αξιολογηθεί για την ασφάλειά τους και για να προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στην επιδερμίδα.  Αυτό όμως που πρέπει να τονίσω σε αυτό το σημείο είναι ότι στην καρδιά κάθε προϊόντος της Neiris είναι το SEA FORCE MSP® COMPLEX, μια ειδική συνέργεια θαλάσσιων συστατικών, απαραίτητο δομικό υλικό τριπλής δράσης, που αποτελεί την τέλεια βάση περιποίησης:
  • Βιοενεργά φύκη (Kapphaphycus alvarezii) εμπλουτισμένα με θαλασσινό νερό και γλυκερίνη δρουν συνεργατικά παρέχοντας στο δέρμα το ιδανικό επίπεδο υγρασίας και θρεπτικά στοιχεία, όπως νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο έως και για 24 ώρες.
  • Το θαλάσσιο χαμομήλι (Tripleurospermum Maritimum) είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την αποτελεσματικότητά του ως καταπραϋντικό του δέρματος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μειώνει τη φλεγμονή, τα συμπτώματα δυσφορίας και την ερυθρότητα που προκαλούνται από τους διάφορους καθημερινούς παράγοντες stress της σύγχρονης ζωής.
  • Η φυσική Εκτοΐνη είναι ένα ισχυρό, πολύ-λειτουργικό και δραστικό συστατικό, με εξαιρετική, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Είναι η ουσία αυτοάμυνας και επιβίωσης μικροοργανισμών που ζουν σε ακραίες συνθήκες όπως αλμυρές λίμνες, αρκτικούς πάγους, μεγάλα βάθη στη θάλασσα, θερμές πηγές. Παρά το ότι είναι ένα απλό φυσικό μόριο έχει εξαιρετικά οφέλη αντιγήρανσης και προστασίας των κυττάρων. Επιδιορθώνει και βελτιώνει το κατεστραμμένο, γερασμένο ή ερεθισμένο δέρμα, προάγοντας την αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και συντελώντας στη μακροχρόνια ενυδάτωση.
3 προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις 

Τα καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που θα ανακαλύψεις στη Neiris Cosmetics, πάντα προσαρμοσμένα στις δικές μας ανάγκες, κυκλοφορούν με την εγγύηση της ασφάλειας περνώντας με επιτυχία μια σειρά από κριτήρια και δοκιμασίες μέχρι την παραγωγή και τη διάθεσή τους στην αγορά.

Απαλός αφρός καθαρισμού προσώπου CLEAN WAVE
Ήπιος αφρός καθαρισμού που απομακρύνει απαλά το υπερβολικό σμήγμα, το μακιγιάζ και τους ρύπους, συνδυάζοντας μοναδικά τα νέας γενιάς συστατικά του και τη δύναμη των κυμάτων, χωρίς να διαταράσσεται η λειτουργία του φυσικού επιδερμικού φραγμού.

Ορός εντατικής ενυδάτωσης NUTRI SEA DROPS 
Λεπτόρευστος ορός, συνδυάζει την απόδοση και την πολυτέλεια για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Τα ενεργά εκχυλίσματα φυκιών ενισχύουν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, συγκρατούν την υγρασία και παρέχουν ευεξία και άνεση στην επιδερμίδα.

Ενυδατική κρέμα ημέρας TOTAL WATER SHIELD
Ανάλαφρη και αναζωογονητική κρέμα προσώπου που ενυδατώνει αποτελεσματικά και λειτουργεί σαν ασπίδα πολλαπλής προστασίας. Χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα θαλάσσιων συστατικών, αναπληρώνει άμεσα την υγρασία της επιδερμίδας και φροντίζει ενάντια στις καθημερινές επιθέσεις από την υπεριώδη ακτινοβολία και το μπλε φως. 

Τέλος, δώστε μια ευκαιρία στα ελληνικά brand όπως είναι η Neiris Cosmetics. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σέβονται την επιδερμίδα και το περιβάλλον, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φυσική και αποτελεσματική περιποίηση, σε τιμές για όλα τα budget.

Π.Σ. Κατά την επιλογή προϊόντων, λάβε υπόψη τον τύπο της επιδερμίδας σου και τις ανάγκες της. Επιλέγοντας φυσικά προϊόντα με φυτικά εκχυλίσματα, μπορείς να επωφεληθείς από τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών συστατικών για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.