×

Ανακάλυψε τη νέα L’oreal Paris Bright Reveal και τα οφέλη της νιασιναμίδης στην επιδερμίδα σου


Στην αναζήτηση της τέλειας επιδερμίδας, οι λάτρεις του skincare στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς τη νιασιναμίδη, ένα θαυματουργό συστατικό γνωστό και ως βιταμίνη Β3 που προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για το δέρμα, καθιστώντας την ένα απαραίτητο στοιχείο σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς. Από τη μείωση της ακμής και των ερεθισμών μέχρι την ενυδάτωση και την αντιγήρανση, η νιασιναμίδη είναι ένα πολυεργαλείο για την επιδερμίδα του προσώπου. Παρακάτω θα ανακαλύψεις τα οφέλη της νιασιναμίδης και τη νέα σειρά της L'Oréal Paris Bright Reveal.

Όπως προανέφερα, η νιασιναμίδη, γνωστή και ως βιταμίνη Β3, είναι ένα ισχυρό συστατικό που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα του προσώπου. Ας δούμε μερικά από τα κύρια οφέλη της:

1. Μείωση της ακμής και Ρύθμιση της λιπαρότηταςΈχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθιστώντας την ιδανική για άτομα με ακμή και για όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Η τακτική χρήση προϊόντων που περιέχουν νιασιναμίδη μπορεί να μειώσει την εμφάνιση της ακμής, να προλάβει μελλοντικές εξάρσεις και να βοηθήσει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Ενυδάτωση και ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Βοηθάει στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος, βελτιώνοντας την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας.

3. Αντιγηραντική δράση. Με την ικανότητά της να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, η νιασιναμίδη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

4. Προστασία από Περιβαλλοντικούς Παράγοντες. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η ρύπανση και η υπεριώδης ακτινοβολία.

5. Μείωση των δυσχρωμιών και της ερυθρότητας. Η νιασιναμίδη είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για την αντιμετώπιση των σκούρων κηλίδων. 


Η νέα σειρά περιποίησης από τη L'Oréal Paris, Bright Reveal με Νιασιδαμίνη, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. 
Η νιασιναμίδη σε συνδυασμό με άλλα ενεργά συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ (απολεπίζει απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την υφή και την απαλότητα) και η βιταμίνη C (ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, συμβάλλοντας σε μια πιο φρέσκια και νεανική όψη), κάνει αυτή τη σειρά ιδιαίτερα αποτελεσματική στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης της επιδερμίδας. 

Bright Reveal Dark Spot Exfoliant Peel με Νιασιναμίδη 

Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα στην επιφάνεια για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο, συσφίγγει τους πόρους και ελέγχει το επίπεδο του σμήγματος, και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας από μέσα. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων λόγω γήρανσης και ήλιου, καθώς και των σημαδιών μετά την ακμή. Το ανακινείς καλά και το εφαρμόζεις με τις άκρες των δακτύλων σου ομοιόμορφα σε όλο το καθαρό, στεγνό πρόσωπο. Το αφήνεις να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλένεις καλά με χλιαρό νερό. Μετά μην ξεχάσεις να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα. Το χρησιμοποιείς μόνο το βράδυ και το επόμενο πρωί φοράς αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF30. Plus: Με 1 χρήση η επιδερμίδα φαίνεται ορατά πιο λεία και πιο φωτεινή, ενώ σε 1 μήνα οι σκούρες κηλίδες και τα σημάδια είναι ορατά μειωμένα. 

SOS! Απέφυγε την περιοχή των ματιών και την έκθεση στον ήλιο.

Bright Reveal Serum Προσώπου με Νιασιναμίδη  

Ο ορός Bright Reveal με νιασιναμίδη καταπολεμά την υπερμελάγχρωση, τις σκούρες κηλίδες και τον ανομοιόμορφο τόνο. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει όλους τους τύπους σκούρων κηλίδων σε όλους τους τόνους και τύπους επιδερμίδας. Έχει εξαιρετικά λεπτή υφή, είναι μη κολλώδες, μη λιπαρό και συμβατό με τα προϊόντα μακιγιάζ. Τον χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό. 3 έως 4 σταγόνες είναι αρκετές για την απλώσεις σε πρόσωπο και λαιμό/ντεκολτέ (και στα χέρια). Μετά μην ξεχάσεις να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα και ένα αντηλιακό με τουλάχιστον SPF30. Plus: Kατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

SOS! Απέφυγε την περιοχή των ματιών και την έκθεση στον ήλιο.

Bright Reveal Κρέμα Προσώπου με Νιασιναμίδη & SPF 50+ με Νιασιναμίδη

Είναι μία λεπτόρρευστη κρέμα προστασίας UV με SPF 50+ που παρέχει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVB και UVA. Προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης και την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων. Είναι εξαιρετικά ελαφριά, είναι μη κολλώδες, μη λιπαρή, δεν αφήνει λευκά υπολείμματα, έχει αόρατο τελείωμα σε όλους τους τόνους δέρματος και ταιριάζει ακόμα και στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Την ανακινείς καλά κάθε πρωί και την εφαρμόζεις ομοιόμορφα στο πρόσωπό, στα βλέφαρα και γύρω από τα μάτια, ακόμα και πριν από τη χρήση του μακιγιάζ. 

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, τη σειρά Bright Reveal της L’oreal Paris, μπορείς να απολαύσεις όλα τα οφέλη που προσφέρει η νιασιναμίδη και να βελτιώσεις την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας σου. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, παρέχοντας ενυδάτωση, απολέπιση και προστασία από τον ήλιο. Και τέλος, αν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί να μην σου ταιριάξει.