×

Καλοκαιρινή περιποίηση μαλλιών με τη σειρά INVIGO SUN CARE της Wella Professionals


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα μαλλιά (ειδικά όταν είναι βαμμένα) χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς εκτίθενται στις ακτίνες του ήλιου, τη θάλασσα, το χλώριο της πισίνας και τον αέρα, με αποτέλεσμα να ανοίγουν τα λέπια της τρίχας και τα μαλλιά χάνουν την λάμψη τους. H σειρά INVIGO SUN CARE της Wella Professionals μας υπόσχεται καλοκαιρινή προστασία για πριν, κατά τη διάρκεια και φυσικά μετά την έκθεση στον ήλιο.

INVIGO SUN CARE SHAMPOO
Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό After Sun με Προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε για τον απαλό καθαρισμό των μαλλιών μετά την έκθεση στην άμμο και το θαλασσινό αλάτι. Ιδανικά για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο. 

INVIGO SUN CARE CONDITIONER
Suncare After Sun Express Conditioner είναι φτιαγμένο με Προβιταμίνη Β5 και Έλαιο βερίκοκου, αυτό το conditioner συμβάλλει άμεσα στην παροχή βαθιάς επανορθωτικής δράσης. Αφήνει τα μαλλιά ακαταμάχητα υγιή στην όψη και απαλά στο άγγιγμα. Ιδανικά για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο.

INVIGO SUN CARE LEAVE-IN SPRAY
Σπρέι μαλλιών για τον ήλιο με προστασία UV για την προστασία του χρώματος των μαλλιών με UV, Προβιταμίνη Β5 και Βιταμίνη Ε. Ιδανικό για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο. Φτιαγμένο για να υπερασπίζεται το χρώμα των μαλλιών σας.

ΕΙΜΙ Glam Mist Spray Λάμψης

Σπρέι για φυσική λάμψη στα μαλλιά, που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μαλλιά από τις επιπτώσεις της υγρασίας και της υπεριώδους ακτινοβολίας.

PLUS:
  • Η σειρά INVIGO SUN CARE ξεχωρίζει για το τέλειο φρουτώδες, λουλουδάτο άρωμά της. 
  • Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.
  • Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τη Wella Hellas, επισκεφτείτε το site wella.gr και ακολουθήστε τον ελληνικό λογαριασμό της Wella Professionals στο Instagram @wellahair.gr, και την ελληνική σελίδα στο Facebook @WellaProfessionalsGreece