×

Bαθιά ενυδάτωση με τις Moisturizing Plus Rich και Anti -Wrinkle Rich Night Cream της Frezyderm


Αν με διαβάζεις αρκετό καιρό, γνωρίζεις ότι η Frezyderm αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες μου επιλογές όταν η επιδερμίδα μου έχει break down. Αυτό συμβαίνει με το πολύ κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των υψηλών θερμοκρασίων. Και στις δύο περιπτώσεις, η Frezyderm είναι εκεί για να προσφέρει την αναγκαία ενυδάτωση και προστασία, επαναφέροντας την υγρασία και την υγεία της επιδερμίδας μου.

Η Moisturizing Plus Rich είναι η απόλυτη λύση για την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η Moisturizing Plus Rich είναι μία πλούσια κρέμα για το πρόσωπο και το λαιμό, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου. Περιέχει ένα σύμπλεγμα από 3 τύπους υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους, καθώς και φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά σύκου. Χάρη σε αυτά, νιώθω ότι το δέρμα μου είναι πιο ενυδατωμένο, απαλό και πιο σφριγηλό. Παράλληλα, αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται. Είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα του ελαφρώς αφυδατωμένου δέρματός μου.


Η Anti-Wrinkle Rich Night Cream είναι σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 
Η Anti-Wrinkle Rich Night Cream είναι η νυχτερινή μου σύμμαχος για φουλ ενυδάτωση και αντιρυτιδική δράση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται, η κρέμα αυτή μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας για την παραγωγή κολλαγόνου. Έχει μια πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας το δέρμα μου απαλό και ενυδατωμένο. Είναι τέλεια για καθημερινή χρήση και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος.

Για να εξασφαλίσεις τα μέγιστα οφέλη των προϊόντων περιποίησης, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Καθαρισμός: Εννοείται ότι πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος, το δέρμα σου πρέπει να είναι καθαρό.
2. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα: Άπλωσε μια μικρή ποσότητα κρέμας και κάνε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
3. Συχνότητα: Χρησιμοποίησε τα προϊόντα καθημερινά, πρωί και βράδυ, για να δεις καλύτερα αποτελέσματα.

Τα προϊόντα της Frezyderm προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Εσύ απλά πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!