×

Guest Blogger vol.1


Ποιος είπε ότι μια barista, μια καθηγήτρια γερμανικών, μια φιλόλογος ή μια πωλήτρια, κ.ο.κ., δεν μπορούν να γράψουν για προϊόντα ομορφιάς; Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, σήμερα, εγκαινιάζω μια καινούρια μηνιαία στήλη, όπου μία φίλη του blog κάθε μήνα, θα δοκιμάζει 2-3 προϊόντα ομορφιάς και θα μοιράζεται τη γνώμη της μαζί μας.

της Ελένης Μητσιάκη, καθηγήτρια γερμανικών και ερασιτέχνης φωτογράφος.

Πριν από τρεις βδομάδες, έφτασε στα χέρια μου ένα μικρό πακέτο από τη Μαίρη, το οποίο περιλάμβανε ένα body mist της Messinian Spa και μία μάσκα μαλλιών της Aveda. Για να είμαι ειλικρινής, από τη χαρά μου, δεν άργησα να τα εντάξω στην καθημερινότητά μου. 


Αρχικά ξεκίνησα να ψεκάζομαι με το Messinian Spa I love you Cherry much - Hair & Body Mist χωρίς αύριο και βρήκα χωρίς να το περιμένω, το άρωμά μου για φέτος το καλοκαίρι. Κυριολεκτώ! Είναι δροσερό, ανάλαφρο, έχει απαλή μυρωδιά που διαρκεί για ώρες, εύκολο στη χρήση και βολική συσκευασία, για να το έχεις ακόμα και μέσα στην τσάντα. Αυτό το mist με άρωμα κεράσι, θα σου κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι!


Το δεύτερο προϊόν που περιείχε το πακέτο μου ήταν η Aveda Botanical Repair. Είναι μια μάσκα μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα (σωτήρια για εμάς τις μαμάδες με μικρά παιδιά και περιορισμένο χρόνο) για ενδυνάμωση της κατεστραμμένης τρίχας. Αρχικά μου άρεσε η όμορφη και ανάλαφρη μυρωδιά. Αλλά με εξέπληξε το γεγονός ότι δεν κολλάει και σου αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα από την πρώτη κι όλας χρήση. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, βάζεις όσο εσύ θέλεις - αν και μια σταγόνα σε μέγεθος μπιζελιού, είναι αρκετή για να κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Τα μαλλιά δείχνουν πιο υγιή με ανάλαφρη κίνηση. Κατά την άποψη μου, αυτή η μάσκα μαλλιών αξίζει να υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε κοπέλας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα μαλλιά μας χρειάζονται εντατική ενυδάτωση. 

Ευχαριστώ πολύ τη Μαίρη γι' αυτή την εμπειρία! Εννοείται ότι με πολύ μεγάλη χαρά θα το ξανακάνω!