×

Darphin Eclat Sublime Micro-Serum (review)

 


Όταν κυκλοφόρησε, σας υποσχέθηκα να σας πω την άποψή μου για το Eclat Sublime Micro-Serum της Darphin. Μπορεί να άργησα κάποιους μήνες, ήρθε επιτέλους η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου.

Το Eclat Sublime Micro-Serum είναι ένας υβριδικός ορός υψηλής απόδοσης που συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός ορού με την άνεση των ισχυρών ελαίων. Με σύνθεση με ανανεωτικό σύμπλεγμα Pepti-Botanical και ενισχυμένο από ένα δίδυμο Bio-Optimizers για επανόρθωση και αναζωογόνηση του δέρματος, ώστε να αισθάνεστε αναζωογονημένοι από μέσα προς τα έξω, ο Eclat Sublime ορός δύο φάσεων επιδιορθώνει τον φραγμό του δέρματος χάρη στο τριπλό βοτανικό μείγμα που διαθέτει και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου για μια πιο νεανική επιδερμίδα χάρη σε ένα ισχυρό πεπτίδιο. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και λεία, και το δέρμα φαίνεται νεότερο και πιο λαμπερό με την πάροδο του χρόνου.

Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη υβριδική σύνθεσή του περιέχει συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 95%, ενώ το υπόλοιπο 5% αντιστοιχεί σε συστατικά που ενθαρρύνουν την ενυδάτωση, θα κάνουν το δέρμα πιο απαλό, την υφή του ορού πιο ευχάριστη και θα τον διατηρήσουν με ασφάλεια όσο τον χρησιμοποιείτε. Θα βρείτε, επίσης, περισσότερα από δεκαπέντε φυτικά εκχυλίσματα και όχι λιγότερα από έξι φυτικά έλαια. Τα βασικά είναι ένας συνδυασμό τριών λουλουδιών με εξομαλυντικές ιδιότητες: ίριδα, εντελβάις, νάρκισσος, και τέσσερα φυτικά έλαια για την αποκατάσταση του υδρολιπιδικού φραγμού: ελιά, ηλίανθος, jojoba. Επιπλέον, τα βασικά συστατικά του Sublime Micro-Serum είναι:
  • Υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και ενίσχυση των ιστών του δέρματος
  • Επουλωτική, αντιγηραντική και επανορθωτική centella asiatica
  • «Hexapeptide-8» νευροπεπτίδιο που έχει ιδιότητες δέσμευσης νερού και ικανότητες αποκατάστασης του δέρματος. Θεωρείται το κατάλληλο πεπτίδιο για να αναστέλλει τον νευροδιαβιβαστή, πράγμα που σημαίνει έχει την ικανότητα να στοχεύει τις ρυτίδες έκφρασης ακόμη και αυτές που είναι πολύ βαθιές.
Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα συστατικά.

Η άποψή μου

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή λάτρεψα την εξαιρετικά λεπτόρρευστη σύνθεσή του! Η υφή του είναι εκλεπτυσμένη και πολύ φρέσκια -συνδυάζει την ελαφρότητα και την υδατική πλευρά ενός κλασικού ορού με την άνεση ενός ελαίου (δεν είναι καθόλου λιπαρό), σε σημείο που αισθάνομαι σαν να εφαρμόζω ένα τζελ! Επιπλέον, σε μια πολύ ζεστή μέρα θα μπορούσα να το απλώσω μόνο του χωρίς ενυδατική κρέμα. 

Όσο αφορά τη άρωμά του, το λάτρεψα! Αν και είναι αρκετά έντονα λουλουδένιο, είναι πολύ εκλεπτυσμένο. Αυτό που πρόσεξα αμέσως είναι ότι το πρόσωπό μου είναι εμφανώς πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο και πιο σφριγηλό. Ταυτόχρονα, όμως, αυτός ο ορός απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μέρα με τη μέρα, προσφέροντάς μου συνολικά πιο λεία και νεανική όψη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, φροντίζω πολύ το δέρμα μου (ακολουθώ καθημερινά μια ολοκληρωμένη ρουτίνα), οπότε σπάνια βλέπω κάποια σημαντική διαφορά σε αυτό το επίπεδο. 

Αν και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος, θεωρώ ότι είναι ιδανικός για θαμπά δέρματα με κατεστραμμένο ή εξασθενημένο επιδερμικό φραγμό και για την αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. 

Τέλος, το Darphin Eclat Sublime Micro-Serum μπορεί να εφαρμοστεί πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρό δέρμα (εννοείται) και λαιμό, πριν την κρέμα προσώπου, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Θα το βρεις στα Hondos Center, στα φυσικά και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.