×

Ανακάλυψε ξανά την αγαπημένη σειρά Midnight Recovery της Kiehl's


Αυτή την εποχή, να οι βόλτες στην πόλη, να τα party, να τα music festival, να τα ξενύχτια (δες το σαν προετοιμασία για τις καλοκαιρινές διακοπές), δηλαδή όπου γάμος και χαρά εσύ φίλη μου είσαι πρώτη. Γι' αυτό και σου προτείνω δύο must have προϊόντα της Kiehl’s Midnight Recovery που χρειάζεται η επιδερμίδα σου τη νύχτα... ώστε να συνεχίσει να είναι φρέσκια, ξεκούραστη και φωτεινή κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Όλα ξεκινούν με τον καθαρισμό και μετά μπαίνουν τα προϊόντα περιποίησης που θα επιλέξεις.

Μετά τον καθαρισμό, πες ναι σε ένα boost ενυδάτωσης και το Midnight Recovery Concentrate είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Πρόκειται για ένα άνυδρο (χωρίς νερό) λάδι προσώπου για την βραδινή ρουτίνα (τις ώρες που είναι από τη φύση της προγραμματισμένη να απορροφά καλύτερα τα ενεργά συστατικά) με σκοπό την αποκατάσταση της επιδερμίδας μας μέχρι το πρωί. Χρειάζεται μόνο μια σταγόνα και το απλώνεις με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο σου. Στα συν βάλε ότι έχει υπέροχο άρωμα και ότι δεν προκαλεί λιπαρότητα.

Μην ξεχνάς τα μάτια! Η Midnight Recovery Eye είναι μία κρέμα ματιών με ανάλαφρη υφή, η οποία απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει κατάλοιπα παρά μόνο αίσθηση δροσιάς. Την λατρεύεις γιατί μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, συν ότι το συστατικό Butcher’s Broom που περιέχει βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και μειώνει τις φλεγμονές, χωρίς να προκαλεί την παραμικρή αλλεργία. Δεν περιέχει parabens, mineral oil ή σιλικόνες.

Τέλος να σου πω, ότι η βραδινή ρουτίνα περιποίηση είναι απαραίτητη γιατί βοηθάει στην επανόρθωση του δέρματος. Αν θέλεις το δέρμα σου να είναι υγιές και να παραμείνει περισσότερο καιρό νεανικό, τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή περιποίηση είναι βασικά στοιχεία στη ρουτίνα σου..