×

Greek Beauty: Messinian Spa


Με καταγωγή από την Καλαμάτα και έχοντας ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς με τον τόπο της, η Open Cosmetics το 2014 δημιούργησε τη σειρά φυσικών προϊόντων Messinian Spa για να προωθήσουν σε όλο τον κόσμο τη χώρα μας και τους φυσικούς θησαυρούς της. Αυτό είναι ο λόγος που όλα τα προϊόντα Messinian Spa είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, εκχυλίσματα, έλαια, χυμούς, όλα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση. Χυμός πορτοκαλιού από τη Λακωνία και την Καλαμάτα, μέλι από τη Μάνη, φραγκόσυκο, ελίχρυσο και δίκταμο από την Κρήτη, ελληνικό τσάι του βουνού, ρίγανη ελληνική και δενδρολίβανο και πολλά άλλα φυσικά ελληνικά συστατικά που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά για υγιές δέρμα και βαθιά φροντίδα. 



Τα Messinian Spa προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο, φραγκόσυκο. Το ελαιόλαδο αγοράζεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσσηνίας, ένα συνεταιρισμό αγροτών του Μεσσηνιακού νομού, που ιδρύθηκε το 1987.

Τι πρέπει να δοκιμάσεις

Ξεκίνα με τα υπερφανταστικά και μυρωδάτα λάδια σώματος, πέρασε στα αφρόλουτρα & body lotion, τσέκαρε οπωσδήποτε ότι προϊόν έχει ρόδι και φυσικά την αντηλιακή σειρά που χρησιμοποίησα πέρυσι και η ευαίσθητη επιδερμίδα μου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

Λίγα λόγια για την Open Cosmetics 

Από την ίδρυση της το 1985, η Open Cosmetics αναπτύσσει προϊόντα ομορφιάς εμπνευσμένα από τον πλούτο της φύσης και τις καλύτερες νέες επιστημονικές έρευνες. Έτσι, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων ομορφιάς, η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να παράγει τα πιο επαγγελματικά, φυσικά, πρωτοποριακά, καθημερινά και εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας καλλυντικά. Τα Messinian Spa είναι μια σειρά καλλυντικών με βάση το ελαιόλαδο Καλαμάτας και πολλούς άλλους φυσικούς θησαυρούς της ελληνικής φύσης. Προσπαθούμε να διαμορφώνουμε και να παρέχουμε προϊόντα εμπλουτισμένα με την ποικιλία που προσφέρει η ελληνική φύση και να υποστηρίζουμε και τους Έλληνες παραγωγούς. Έτσι, η αποστολή μας είναι να διατηρούμε την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων στα κορυφαία επίπεδα ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την επιστημονική έρευνα, υποστηρίζοντας την ελληνική παραγωγή και ανακαλύπτοντας την ελληνική φύση και τα οφέλη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.messinianspa.gr