Το SteamPod 3.0 ήρθε πιο ανανεωμένο και επαναστατικό από ποτέ

Το SteamPod, το μοναδικό σύστημα styling μαλλιών που έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, έρχεται σε ανανεωμένη και ακόμα πιο «επαναστατική» έκδοση!   
Το SteamPod 3.0 είναι η 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το νέο Steampod 3.0 ξεχωρίζει με το νέο πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, που κάνει το styling των μαλλιών πανεύκολο! Με περιστρεφόμενο καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το νέο εργαλείο προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ:
• 2x πιο γρήγορο & 2x πιο λείο αποτέλεσμα
• 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών
• Βέλτιστη προστασία της τρίχας
• Περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση
• Ασύγκριτη λάμψη
Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου SteamPod 3.0 που το κάνουν μοναδικό, ξεχωρίζουμε τα παρακάτω:
• Καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη διάχυση ατμού,
• Πλάκες διπλής τεχνολογίας
• Ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα
• Έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας
Αυτό που κάνει όμως πραγματικά μοναδικό το SteamPod 3.0, είναι τα πολλά και διαφορετικά υπέροχα looks, που μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτό. Οι ειδικοί Pro Αrtists κομμωτές της L’Oréal Professionnel συνιστούν 5 εκθαμβωτικά looks:
1) GLASS HAIR
2) S-WAVES
3) 2-WAVE
4) HOLLYWOOD WAVES
5) BLOW-DRY
Για να ενισχύσετε τα οφέλη περιποίησης και να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης SteamPod. Η συνολική περιποίηση με το SteamPod εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία της τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος μέχρι και για 24 ώρες ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας, καθώς επίσης και μέγιστη λείανση για μαλλιά απαλά, λαμπερά, με φυσική κίνηση.
Τα 3 προϊόντα SteamPod πετυχαίνουν αποτελεσματική προστασία των μαλλιών κατά το ίσιωμα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Προ-Κερατίνης και στα συστατικά που ενεργοποιούνται με τον ατμό. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία Προ-Κερατίνης είναι σχεδιασμένη να διεισδύει στην καρδιά της τρίχας προσφέροντας επανόρθωση και ενδυνάμωση, πριν, κατά τη διάρκεια & μετά από τη διαδικασία ισιώματος.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece