Το νέο Pantene Pro-V θα το αγαπήσεις περισσότερο

Ίσως η σημαντικότερη καινοτομία στα σαμπουάν τα τελευταία 30 χρόνια. Το νέο Pantene είναι το πρώτο σαμπουάν που όχι μόνο καθαρίζει, αλλά εμπλουτίζει τα μαλλιά με συστατικά περιποίησης με το θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blend αφήνοντας τα μαλλιά 100% δυνατότερα μέχρι τη ρίζα τους.

Το αγαπημένο Pantene, δεν άλλαξε την ποιότητα, ούτε το άρωμα του, ούτε τη συσκευασία του… αντίθετα εμπλούτισε τη σύσταση του κάνοντας την ακόμα καλύτερη!

Όπως τα θρεπτικά συστατικά είναι απαραίτητα για ένα δυνατό και υγιές σώμα, έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται θρεπτικά συστατικά. Πενήντα τοις εκατό των γυναικών λένε ότι το ιδανικό σαμπουάν θα δίνει στα μαλλιά τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται και τώρα, τα σαμπουάν Pantene είναι σε θέση να κάνουν ακριβώς αυτό. Το ΝΕΟ Pantene είναι έτοιμο να εμπλουτίσει τα μαλλιά με θρεπτικά συστατικά περιποίησης.

Τα δυνατά, υγιή μαλλιά αρχίζουν με το σαμπουάν Pantene. Ενώ τα συνηθισμένα σαμπουάν μπορεί να απομακρύνουν τα θρεπτικά συστατικά αφήνοντας τα μαλλιά αδύναμα, το νέο Pantene εισάγει μέσα στην τρίχα θρεπτικά συστατικά, επανεφευρίσκοντας τον τρόπο που λούζονται οι γυναίκες σήμερα. Οι νέες επαναστατικές φόρμουλες σαμπουάν του Pantene προχωρούν πολύ πιο πέρα από τον απλό καθαρισμό. Εισάγουν το θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends, πλούσιο σε λιπίδια, στον πυρήνα της τρίχας, χτίζοντας έτσι εσωτερική δύναμη με κάθε λούσιμο.

Η Δρ. Jeni Thomas PhD, επιστήμονας του Pantene υποστηρίζει: «Παρά τις πολλές εξελίξεις στην περιποίηση των μαλλιών, μόνο 1 στις 10 γυναίκες είναι ευχαριστημένη με τα μαλλιά της κάθε μέρα. Η ομάδα επιστημόνων μας χρειάστηκε χρόνια για να αναπτύξει την περίπλοκη επιστήμη και να βρει πώς μπορεί να εισάγει στην τρίχα ενδυναμωτικά λιπίδια. Πλέον, οι γυναίκες όχι μόνο θα έχουν καθαρά και περιποιημένα μαλλιά, αλλά χάρη στην αναβάθμιση της φόρμουλας θα έχουν και 100% δυνατότερα μαλλιά. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία στα σαμπουάν τα τελευταία 30 χρόνια.»

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece