Το κομμωτήριο ή το nail bar δεν είναι απλά χώρος ομορφιάς.

Το έχω πει πολλές φορές, οι γυναίκες χρειαζόμαστε την απόδραση στο κομμωτήριο ή το nail bar. Όχι μόνο για να σουλουπωθούμε και να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, αλλά γιατί είναι η “έμμεση” ψυχοθεραπεία μας.

Το κομμωτήριο ή το nail bar φυσικά και δεν είναι απλά ένας χώρος ομορφιάς, όπως ίσως φαντάζεται κανείς, αλλά ο χώρος που μπορούμε να ξεφύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα της καθημερινής μας ρουτίνας. Να αφιερώσουμε μερικές ώρες στον εαυτό μας, χωρίς να έχουμε την έννοια του παιδιού ή του φαγητού στο φούρνο, τα ραντεβού ή τα mail που εκκρεμούν. Όπως και η κομμώτρια -ο κομμωτής και η μανικιουρίστ δεν είναι ποτέ μόνο οι επαγγελματίες που περιποιούνται τα μαλλιά και τα νύχια μας, αλλά γίνονται ψυχολόγοι και παρηγορητές -ανάλογα την περίπτωση.

Προσωπικά, όταν πηγαίνω στο κομμωτήριο Kouros Hair Styling ή στο nails bar Dnails Beauty Studio, πίνω τον καφέ μου (στο δεύτερο κάποιες φορές και το cocktail μου), γελάω, συζητάω και γενικά επικοινωνώ. Με απλά λόγια, περνάω καλά! Σε αυτό βέβαια συμβάλει το γεγονός ότι έχω επιλέξει να επισκέπτομαι δύο χώρους που είναι μοντέρνοι, ζεστοί και με κάνουν να νιώθω άνετα και οικεία, αλλά πάνω απ’ όλα με εξαιρετικούς επαγγελματίες και καλούς ανθρώπους.
Άρα, λοιπόν, το κομμωτήριο ή το nail bar δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ για εμάς τις γυναίκες απλά ένας χώρος ομορφιάς.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece