Του αγοριού απέναντι… το μαλλί.

Πάστα ή πηλός; Τι ταιριάζει καλύτερα με τον τύπο των μαλλιών μου; Το κλασικό δίλημμα όταν βρίσκεσαι κάθε φορά που στέκεσαι μπροστά από το ράφι με τα προϊόντα μαλλιών. Και με τα δίκια σου, καθώς έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα που υπόσχονται ότι θα… “κάνουν καλά” το ατίθασο τσουλούφι σου.

Ο ΠΗΛΟΣ θα σου θυμίσει αρκετά το κερί με την διαφορά ότι είναι πολύ πιο μαλακός, εύπλαστος και χαρίζει ματ όψη. Δεν είναι ακριβός και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για να τιθασεύσεις τσουλούφια και τρίχες που πετάνε. Όταν χρησιμοποιείται σε βρεγμένα μαλλιά θα δώσει γερό κράτημα, ενώ σε στεγνά μαλλιά θα έχεις μεσαίο κράτημα. Είναι ιδανικός για κοντά προς μέτρια μαλλιά.
Η ΠΑΣΤΑ είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ της κρέμας φορμαρίσματος και του πηλού. Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στο χτένισμά σου χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει τα μαλλιά. Έχει ελαστική υφή και είναι εξαιρετική επιλογή για επιμελώς ατημέλητο look. Όταν εφαρμόζεται σε υγρά μαλλιά θα δώσει ελάχιστη λάμψη. Είναι ιδανική για λεπτά ή ξηρά μαλλιά μέτριου μήκους. 
Η Got2B Gentleman Molding Paste σας χαρίζει απαλή φροντίδα, με απαλή εφαρμογή, ενώ παράλληλα κρατά το χτένισμά σας. Το look σας είναι αψεγάδιαστο και διαχρονικό. Είστε έτοιμοι να φανείτε gentleman? Molding paste: Χαρίζει στα μαλλιά σας φυσική λάμψη και μεγάλης διάρκειας κράτημα cool grooming στυλ. 

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


    #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

    #Shop

    #Instagram

    #Leave A Comment

    Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

    #Instagram

    #Contact M

    Attica, Greece