Περιποίηση μαλλιών με τη δύναμη του καστορέλαιου & του σφένδαμου

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χάνουν την υγιή όψη τους σταδιακά. Φριζάρουν, οι άκρες σπάνε, μπερδεύονται υπερβολικά εύκολα μετά το λούσιμο και δεν μακραίνουν ακόμα κι αν έχουν κουρευτεί. Αυτά είναι μερικά “συμπτώματα” των ταλαιπωρημένων και φθαρμένων μαλλιών. Τι κάνουμε όμως όταν τα μαλλιά μας, φωνάζουν βοήθεια; Χρησιμοποιούμε προϊόντα που αγκαλιάζουν και προστατεύουν την τρίχα, όπως η Κρέμα Επανασύστασης Μαλλιών Maple Healer από τη σειρά Botanic Therapy της Garnier.
Από την ήμερα που έκοψα τα μαλλιά μου κοντά (έπρεπε γιατί τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τον τελευταίο χρόνο), χρησιμοποιώ ευλαβικά την Botanic Therapy Maple Healer. Ο λόγος είναι πολύ απλός…. στη σύνθεσή της η Garnier επέλεξε να συνδυάσει το καστορέλαιο με το σφένδαμο. Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες, ενώ ο σφένδαμος είναι γνωστός για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.
Έχει πλούσια, βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα. Θρέφει και επανορθώνει εντυπωσιακά τα μαλλιά, με αποτέλεσμα υγιή, λαμπερά και τα κάνει απίστευτα πιο απαλά και πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα. Η Botanic Therapy Maple Healer χρησιμοποιείται χωρίς ξέβγαλμα. 
Σημείωση: σε πολύ κοντά μαλλιά όπως τα δικά μου, η ιδανική ποσότητα είναι όση ένα φουντούκι.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece