Ολόισια μαλλιά στο σπίτι σαν επαγγελματίας

Συνήθως τα τέλεια ίσια μαλλιά είναι αποτέλεσμα που δίνει μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ευτυχώς όμως η τεχνολογία προχωράει και πλέον έχουμε αυτό το τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι μας, με το Bellissima Steam Elixir.
Η μαγεία σε αυτό το hair gadget βρίσκεται στην αποκλειστική τεχνολογία Steam Active Care, με κάθε πέρασμα η πλάκα απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ατμού στην τούφα, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της σωστής υγρασίας στα μαλλιά και τα προστατεύει από την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας που προκαλεί το πέρασμα τους μέσα από τις θερμές πλάκες, αποφεύγοντας έτσι τη θραύση της ίνας. Επιπλέον, η ειδική επίστρωση των κεραμικών πλακών με έλαια Argan, εξασφαλίζει τέλεια απαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα μαλλιά. 

Διαλέγεις τη θερμοκρασία μεταξύ των 4 διαφορετικών θερμοκρασιών: λεπτά: 170 °C, μεσαία: 185 °C, χοντρά και δύσκολα στο ίσιωμα: 200 – 230 °C. Το αποτέλεσμα; Με ένα μόνο πέρασμα: τέλειο ίσιο χωρίς καμία φθορά, με τη βοήθεια του ατμού. Επιπλέον, χάρη στον ειδικό στρογγυλεμένο σχεδιασμό του Steam Elixir, μπορείς επίσης να δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς με μια απλή κίνηση.

θα τη βρεις στα: Κωτσόβολος – Public – Media Markt

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece