Νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact

 

Οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζουμε την καρδιά του χειμώνα. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να σημαίνει πως η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης απαιτεί φροντίδα. Την ίδια φροντίδα «απαιτούν» και τα αγαπημένα μας άσπρα και μαύρα ρούχα που θέλουν να διατηρούν τα χρώματα και την φρεσκάδα τους μετά την χρήση του αποσμητικού, χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος του πάνω τους.

Το νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact είναι ο απόλυτος συνδυασμός αόρατης προστασίας από τον ιδρώτα και αποτελεσματικής αποσμητικής προστασίας. Προσφέρει αξιόπιστη προστασία της επιδερμίδας και των ρούχων μας, ενώ ταυτόχρονα μας χαρίζει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας, όλη μέρα, χωρίς να απαιτείται ανανέωση για 48 ολόκληρες ώρες!

Τα βασικά του οφέλη του είναι:

 1. 48 ΩΡΕΣ αόρατη και αποτελεσματική προστασία για την επιδερμίδα και τα ρούχα σας.
 2. ULTIMATE IMPACT ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχο τον οσμών, με σεβασμό στην επιδερμίδα σας, χωρίς οινόπνευμα.
 3. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από την εφίδρωση.
 4. ΑΙΣΘΗΣΗ άνεσης και καθαριότητας που διαρκεί.
 5. TΕΛΟΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που δεν αφήνει τα άλατα να εισχωρούν στις ίνες των ρούχων. Δε θα βρίσκετε πλέον λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα σας και κίτρινους λεκέδες στα λευκά!!

Η αποσμητική σειρά NIVEA Black & White, έρχεται με ανανεωμένη εικόνα και ένα ΝΕΟ προϊόν, προσφέροντας ULTIMATE προστασία, σε κάθε συνθήκη χάρη στο σύμπλεγμα Zinc που καταπολεμά την εφίδρωση. Το NIVEA Black & White Ultimate Impact ήρθε να ολοκληρώσει την οικογένεια Black & White, η οποία αποτελείται από τις σειρές  NIVEA Black & White OriginalNIVEA Black & White Active και NIVEA Black & White Silky Smooth.

Η σειρά NIVEA Black & White Ultimate Impact διατίθεται σε spray και roll on.

Το spray παρέχει μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας. Εφαρμόζεται απαλά στην επιδερμίδα, διατηρώντας τις μασχάλες σας ουσιαστικά στεγνές, ώστε να μπορείτε να ντυθείτε σχεδόν αμέσως. Η εξ αποστάσεων εφαρμογή και το υπέροχο άρωμα φρεσκάδας θα σας κερδίσουν.

Η περιστρεφόμενη μπίλια στα αποσμητικά rollon διασφαλίζει την απλή, ωστόσο πιο ακριβή εφαρμογή.  Επίσης, τα αποσμητικά roll-on είναι πολύ ήπια για την επιδερμίδα και, ως εκ τούτου, κατάλληλα για τις ευαίσθητες μασχάλες.

Ακολούθησε τη NIVEAGreece στο instagram

 #NIVEADeoBlackandWhite
#NIVEAUltimateImpact
#NIVEAGreece

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece