Νέα Επανορθωτική Κρέμα με Χρυσό Κρόκο από την KORRES

Tο πολύτιμο φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης της πρώτης ημέρας μαζί με το ισχυρό κολλαγόνο φυτικής προέλευσης 1 από το εκχύλισμα Skin Tree συνθέτουν τη φόρμουλα της επανορθωτικής κρέμας νεότητας Hydra-Filler Plumping Cream που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης ο ορισμός του one-stop-skincare. 

Καθώς τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται με την ηλικία δέχονται συνεχείς επιδρομές από τον αντιστρόφως ανάλογο αριθμό ελευθέρων ριζών, το δέρμα χάνει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό του, ο χρόνος και η κούραση αποτυπώνονται σε ένα δέρμα που γίνεται πιο λεπτό και πιο χαλαρό. Η νέα αυτή επανορθωτική κρέμα νεότητας της KORRES απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους τύπους δέρματος. Στόχος της είναι να επανορθώσει συνολικά την όψη του δέρματος. Με μία φυσικά χρυσή υφή που λιώνει στο δέρμα, ενορχηστρώνει τη μάχη ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης και κούρασης. Το δέρμα είναι ελαστικό με έντονη την αίσθηση lifting, η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται, το πρόσωπο φαίνεται αναζωογονημένο, πιο γεμάτο και λαμπερό, καθώς επωφελείται από το μηχανισμό 48ωρης ενυδάτωσης.

Η νέα κρέμα προσώπου εισάγει το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από το Skin Tree (aka Mimosa Tenuiflora) στη λίστα δραστικών συστατικών της KORRES. Παρόμοιο με το κολλαγόνο που φυσικά παράγει ο οργανισμός και το οποίο δίνει στο δέρμα σχήμα, το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης γίνεται το δομικό υλικό ενός δυνατού οχυρού που εμποδίζει την απώλεια νερού, συγκρατώντας την υγρασία και βοηθώντας το δέρμα να δείχνει απαλό, γεμάτο, φρέσκο. Το Ελληνικό σαφράν που ανθίζει για μόλις 20 ημέρες στα ατελείωτα μωβ λιβάδια των χωριών της Κοζάνης, γίνεται η πρώτη ύλη για το φρέσκο εκχύλισμα κρόκου της πρώτης ημέρας. Αυτό ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από τη στιγμή της εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμής του. Παράλληλα, το δέρμα αποκτά το δικό του απόθεμα νερού χάρη στο WaterPatch Complex, που απελευθερώνει ενυδατικά στοιχεία για τουλάχιστον 48 ώρες μαζί με μία δόση αναζωογονητικής «ενέργειας». Το copper complex που εστιάζει στις ρυτίδες, το εκχύλισμα spilanthes acmella για άμεσο lifting effect και οι β-γλυκάνες που ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ασκούν τη δική τους θετική επίδραση στο δέρμα που φαίνεται σα να επωφελήθηκε από μία ισχυρή δόση λάμψης και κολλαγόνου 2.

Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος χρησιμοποιείται ιδανικά μέρα και νύχτα και σε συνδυασμό με το Ελιξήριο Νεότητας για το πρόσωπο και για τα μάτια, για ανεκτίμητης αξίας ορατά αποτελέσματα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΙΞΗΡΙΟΥ

Ένα σπάνιο συστατικό που φιλοξενεί η ελληνική γη. Το μωβ λουλούδι του Κρόκου Κοζάνης ανθίζει μία φορά το χρόνο. Στην περιοχή της Κοζάνης, οι ατελείωτες μωβ εκτάσεις έχουν διάρκεια ζωής περίπου 20 ημερών, κάθε Οκτώβριο. Οι ντόπιοι καλλιεργητές ξεκινούν με την ανατολή του ηλίου τη συλλογή των ανθέων οπότε και τα φυτικά έλαια του κρόκου βρίσκονται στην υψηλότερη συγκέντρωσή τους -μία διαδικασία πολύωρη, χειρωνακτική.

Στο τέλος της ημέρας τα κροκοχώραφα φαντάζουν πια γυμνά, όμως το επόμενο πρωί έχουν πάλι τη μαγευτική όψη μιας μωβ θάλασσας. Την ίδια ημέρα της συλλογής, στην οικεία κάθε παραγωγού, ξεχωρίζουν τα πέταλα από τους στήμονες και τα στίγματα, με εξαιρετική επιμέλεια. Ακολουθεί η ξήρανση των στιγμάτων. Εργασία που απαιτεί πείρα και τέχνη, προκειμένου ο κρόκος να ξεραθεί φυσιολογικά και να διατηρήσει αναλλοίωτες τις ιδιότητές του -ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, χρώμα και άρωμα. 150.000 άνθη απαιτούνται για 1 κιλό αποξηραμένων στιγμάτων -αναλογία που δικαίως αποδίδει στον Κρόκο Κοζάνης τον τίτλο του χρυσαφιού της ελληνικής γης. Η συνεργασία της KORRES με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης εντάσσεται στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών της μάρκας. Η προσπάθεια αυτή στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες από 20 χωριά γύρω από την Κοζάνη.

1 Προϊόν βιοτεχνολογίας φυτικής προέλευσης

2 Self-evaluation test | εκτίμηση των γυναικών που δοκίμασαν το προϊόν, σε συνέχεια της πρώτης εφαρμογής | 94% αυτών διαπίστωσε ότι το προϊόν κάνει το δέρμα τους να φαίνεται σαν να δέχθηκε ένα boost κολλαγόνου, ενώ 100% αυτών επιβεβαίωσε πιο λαμπερή επιδερμίδα με την πρώτη εφαρμογή.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece