Η Havaianas παρουσιάζει την πρώτη International Free Feet Day!

 To εμβληματικό Βραζιλιάνικo brand Havaianas, που πρόκειται να γιορτάσει του χρόνου την 60η επέτειό του, έχει πάντα ως στόχο να μας μεταφέρει πιο κοντά σε αυτό το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι, ακόμη και αν είμαστε κολλημένοι στη δουλειά. Μας προκαλεί λοιπόν να πετάξουμε παπούτσια και κάλτσες, να απελευθερώσουμε τα πόδια μας και να τα αφήσουμε να απολαύσουν την απόλυτη ελευθερία!

Η πανδημία μας έχει κάνει όλους να προτιμάμε την ελευθερία μιας πιο καθημερινής εμφάνισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από ένα ζευγάρι σαγιονάρες! Στα πλαίσια αυτής της ενέργειεας η Havaianas προσκάλεσε πολλές εταιρείες να συμμετάσχουν στο International Free Feet Day, παρέχοντας δωρεάν σαγιονάρες για τους υπαλλήλους τους!

Ο Guillaume Prou, Πρόεδρος EMEA της Havaianas, αναφέρει: «Στο γραφείο όλοι φοράμε Havaianas το καλοκαίρι. Για εμάς είναι ο καλύτερος τρόπος για να δουλεύεις, με άνεση και στυλ! Είδαμε τόσο κόσμο να φοράει σαγιονάρες δουλεύοντας από το σπίτι που σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να ενθαρρύνουμε ακόμη περισσότερους να εργάζονται “the Havaianas way”, φορώντας δηλαδή Havaianas ακόμη και στο γραφείο!”

Στις 21 Ιουνίου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Havaianas θα πλημμυρίσουν με τις δικές σας φωτογραφίες και τις υπέροχες διαφορετικές εκδοχές των “free feet“! Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε τις Havaianas σας και να πάρετε και εσείς μέρος σε αυτή τη γιορτή;

#freeyourfeet

Μπορείτε να ανακαλύψετε όλη τη συλλογή και να επιλέξετε το ζευγάρι που σας ταιριάζει εδώ:www.havaianas-store.com/en | Social Media: Facebook    & Instagram

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece