Η Divine Seeds είναι μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών που αγαπάει το φραγκόσυκο και την αγκινάρα.
Το πάθος και ο θαυμασμός για τη μητέρα φύση, το φραγκόσυκο και την αγκινάρα σε όλες τις μορφές ενέπνευσε τη Γιώτα Παπαγεωργάκη και τον Σταύρο Δαμιανίδη, να δημιουργήσουν την ελληνική εταιρεία καλλυντικών
Divine Seeds.
Η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των συστατικών διασφαλίζουν ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μεγάλο αριθμό προϊόντων περιποίησης για να διατηρήσουμε ένα φρέσκο δέρμα που δε γνωρίζει ηλικία.
Όλα τα προϊόντα Divine Seeds είναι Cruelty Free, vegan και συνδυάζουν φυσικά με εξαιρετικά συνθετικά συστατικά για να είναι τα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ασφαλή. Επίσης, τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούν είναι ανακυκλώσιμα.
Και τέλος, πρέπει να σας πω ότι η Divine Seeds είναι μέλος του “1% for the Planet”, συνεισφέροντας το 1% των ετήσιων εσόδων της.