Η Athens Xclusive Designers Week διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Πέμπτη 10 Ιουνίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε συνεργασία με το Blood.e

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 28η Εβδομάδα Μόδας, Athens Xclusive Designers Week επιστρέφει δυναμικά για  δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε digital edition.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα ανερχόμενα ταλέντα συναντιούνται όλοι μαζί στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως στις 12  Ιουνίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και  η μετάδοση των επεισοδίων έχει προγραμματιστεί στις 28 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Συντονιστείτε στην LiFO  και παρακολουθήστε front row μοναδικές δημιουργίες και λαμπερό θέαμα.

Αυτή τη σεζόν τιμάμε τα  200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 στέλνοντας μηνύματα έμπνευσης και οραματισμού για τα επόμενα χρόνια δίνοντας έμφαση στο ΤΩΡΑ, προβάλλοντας προσωπικότητες του σήμερα οι οποίες μέσα από τα έργα και τον τρόπο ζωής τους αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Athens Xclusive Designers αναγνωρίζοντας την αυξημένη ανάγκη δωρεάς αίματος και με αφορμή την Παγκόσμια μέρα του Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία τη Πέμπτη 10 Ιουνίου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε συνεργασία με το Blood.e , αναδεικνύοντας κάποιους από τους σύγχρονους ήρωες όπως τους εθελοντές αιμοδότες.  Όσοι επιθυμείτε να στηρίξετε έμπρακτα αυτήν την ενέργεια  μπορείτε να απευθυνθείτε στο Blood.e και να κλείσετε το ραντεβού σας.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece