Η σειρά Revitalift Laser της L’Oréal Paris και το «έξυπνο» εργαλείο διάγνωσης Skin Genius είναι οι σύμμαχοί σου για υπέροχο δέρμα και στην ηλικία των 40!

Η L’Oréal Paris, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των γυναικών για σφριγηλή και υγιή επιδερμίδα, έχει δημιουργήσει την Revitalift Laser: Μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης η οποία διορθώνει τις ρυτίδες, αναδομεί την επιδερμίδα, ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου και αποτελείται από 6 κωδικούς: κρέμα ημέρας, κρέμα ημέρας με SPF, κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών, ορός και αμπούλες. 

Revitalift Laser Κρέμα Ημέρας για Ενυδάτωση & Διόρθωση Ρυτίδων

Κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με proxylane και υαλουρονικό οξύ. 

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. 
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, για    επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή.
Revitalift Laser Κρέμα Ημέρας με SPF 20

Κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με proxylane, LHA και SPF20.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος.
 • Λειαίνει: χάρη στο LHA και στα proxylane, προσφέρει απαλή απολέπιση και συμβάλλει στην ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας. 
 • Προστατεύει: χάρη στο SPF20 προστατεύει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και συμβάλλει στην αποφυγή δημιουργίας καφέ κηλίδων.

Revitalift Laser Ορός Σύσφιξης Προσώπου

Ορός εμπλουτισμένος με proxylane και Υαλουρονικό οξύ.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος. 
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και το υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου για επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή.

Revitalift Laser Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών

Κρέμα ματιών, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και proxylane. 

 • Διορθώνει τις ρυτίδες: χάρη στο υαλουρονικό οξύ επανορθώνει και διορθώνει τις ρυτίδες σε βάθος. 
 • Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια: χάρη στην καφεΐνη οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται ορατά. 
 • Ανανεώνει την επιδερμίδα: χάρη στο proxylane οι ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα ενισχύονται και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην τόνωση της.

Revitalift Laser Κρέμα Νύχτας για Αντιγήρανση

Κρέμα νύχτας εμπλουτισμένη με proxylane και Υαλουρονικό οξύ.

 • Διορθώνει: χάρη στο proxylane, συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων, στην αναδόμηση της επιδερμίδας και στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος. 
 • Αναδομεί: χάρη στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας του προσώπου και στη μείωση των ρυτίδων.
 • Αναδιαμορφώνει: χάρη στο proxylane και στο υαλουρονικό οξύ, συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου για επιδερμίδα πιο σφριγηλή και πυκνή

Revitalift Laser Αμπούλες Προσώπου για Απολέπιση Νυκτός

Οι αμπούλες είναι εμπλουτισμένες με 10% γλυκολικό οξύ, ένα μοναδικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από δερματολόhγους. Συμβάλλουν στην ανάπλαση και στην ομοιομορφία της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες μέσα σε μόλις 7 ημέρες.

 • Μετά από 1 αμπούλα: Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και σφριγηλή.
 • Μετά από 7 αμπούλες: Η επιδερμίδα αναπλάθεται για το 81% των γυναικών. Ο τόνος της επιδερμίδας είναι πιο φωτεινός, οι λεπτές γραμμές φαίνονται πιο λείες και οι καφέ κηλίδες μειώνονται.

*Αποφύγετε την εφαρμογή τους πριν από έκθεση σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία και εφαρμόστε κρέμα προσώπου με δείκτη αντηλιακής προστασίας υψηλότερο από SPF15 το πρωί.

H ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ REVITALIFT LASER RENEW

ΤΟ ΒΡΑΔΥ:

Βήμα 1: Revitalift Laser Aμπούλες Απολέπισης Νυκτός

Βήμα 2: Revitalift Laser Κρέμα Νύχτας

Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών

ΤΟ ΠΡΩΙ:

Βήμα 1: Revitalift Laser Ορός

Βήμα 2: Revitalift Laser Κρέμα ημέρας / Κρέμα ημέρας με SPF20

Βήμα 3: Revitalift Laser Κρέμα Ματιών

Skin Genius: Ένα αξιόπιστο και “έξυπνο” εργαλείο διάγνωσης της επιδερμίδας σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης, που σέβεται την κάθε γυναίκα 

Η επιτάχυνση του ρυθμού καινοτομίας σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία προϊοντικών προτάσεων, δημιουργούν σύγχυση στις γυναίκες, οι οποίες δεν είναι σίγουρες ποιο προϊόν θα πρέπει να επιλέξουν ανάλογα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες.

Το Skin Genius δίνει τη λύση, βοηθώντας κάθε γυναίκα να κατανοήσει τις ανάγκες της επιδερμίδας της και να επιλέξει τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με αυτές. Ο τρόπος είναι πολύ απλός: oι γυναίκες βγάζουν μια απλή selfie, απαντούν σε κάποιες ερωτήσεις και λαμβάνουν τη διάγνωση της επιδερμίδας τους, σύμφωνα με την ανάλυση πέντε βασικών παραμέτρων (λάμψη, ποιότητα πόρων, σφρηγιλότητα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ομοιόμορφος τόνος). 

Η καινοτομία Skin Genius βασίζεται σε δύο πυλώνες: την τεχνολογία Modiface – τεχνολογία που απέκτησε η L’Oréal το 2018 και παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γυναίκας – και την επιστημονική τεχνογνωσία της L’Oréal Paris. Προκειμένου να συμβουλεύει καλύτερα κάθε γυναίκα, η μάρκα βάσισε την ανάπτυξη του Skin Genius σε κλινικές δοκιμές. 

Πιο συγκεκριμένα, το Skin Genius αποτελεί ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης υψηλής τεχνολογίας. Συγκρίνει τη φωτογραφία της επιδερμίδας σας με μια βιβλιοθήκη 10.000 φωτογραφιών πραγματικών γυναικών που έχουν αξιολογηθεί από δερματολόγους και εμπειρογνώμονες. Φυσικά, το εργαλείο αυτή δεν αντικαθιστά μια συνεδρία σε δερματολόγο, αλλά είναι τόσο έξυπνη, ακριβής και αξιόπιστη που μπορεί να προβλέψει έως και 97% την προσωπική κλινική εικόνα σε 5 κλινικές παραμέτρους και σε ένα ευρύ φάσμα καυκασιανών, ασιατικών και αφροαμερικανικών φωτοτύπων. 

Μετά τη διάγνωση, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης προτείνει συστατικά, προϊόντα και ολοκληρωμένες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας, που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Και σαφώς σέβεται την ιδιωτικότητα. Οι φωτογραφίες δεν αποθηκεύονται, ενώ μόνο ο χρήστης μπορεί να δει τα αποτελέσματα της διάγνωσής του.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece