Εξατομικευμένη περιποίηση μαλλιών με την ολοκαίνουρια σειρά Fibre Clinix της Schwarzkopf Professional

Η ανάγκη για περιποίηση με προϊόντα και εμπειρίες που καλύπτουν αποκλειστικά τις ανάγκες των μαλλιών σου στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι, βρίσκονται ψηλά λίστα όσων αναζητούμε ως καταναλωτές. Χάρη στη Schwarzkopf Professional, η πιο προηγμένη και ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης είναι πλέον διαθέσιμη στα κομμωτήρια αλλά και στο σπίτι.

Η ολοκαίνουρια σειρά Fibre Clinix είναι σχεδιασμένη με εντυπωσιακά ολογραφικά στοιχεία και σε τόνους του παστέλ. Αυτή η πρωτοποριακή σειρά είναι όχι μόνο όμορφη, αλλά σου προσφέρει και επαγγελματική περιποίηση, ενώ παράλληλα η υψηλής-απόδοσης προσέγγιση προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες για την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών – από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Fibre Clinix στο κομμωτήριο και στο σπίτι:

Με το νέο Fibre Clinix μπορείς να ακολουθήσεις μια ολιστική προσέγγιση για τη μεταμόρφωση των μαλλιών από το κομμωτήριο, ξεκινώντας με την εξατομικευμένη υπηρεσία Tribond, η οποία μεταμορφώνει τις ίνες της τρίχας και επαναφέρει τα μαλλιά στη φυσική τους κατάσταση.

Σαμπουάν – το ευχάριστο, αλλά αποτελεσματικό σαμπουάν Fibre Clinix Tribond, καθαρίζει και προετοιμάζει τα μαλλιά για την εξατομικευμένη θεραπεία Fibre Clinix.

Θεραπεία – Δύο επιλογές σε θεραπείες Fibre Clinix Tribond Treatments (για λεπτά ή χονδρά μαλλιά) είναι διαθέσιμες. Οι ισχυρές φόρμουλες ενώνουν τους εσωτερικούς δεσμούς της τρίχας για βελτιωμένη ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ η εξωτερική δομή των μαλλιών σφραγίζεται για μεγαλύτερη διαχειρισιμότητα και λάμψη.

Εξατομίκευση – επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα Fibre Clinix Boosters, σχεδιασμένα να αναμειγνύονται με τη σχετική θεραπεία Fibre Clinix Tribond Treatment και να στοχεύουν τόσο στην εσωτερική όσο και στο εξωτερική φθορά της τρίχας καλύπτοντας συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών:

 • Fibre Clinix Vibrancy Booster – για βαμμένα μαλλιά
 • Fibre Clinix Fortify Booster – για ταλαιπωρημένα μαλλιά
 • Fibre Clinix Hydrate Booster – για ξηρά μαλλιά
 • Fibre Clinix Volumize Booster – για λεπτά μαλλιά
 • Fibre Clinix Tame Booster – για απείθαρχα μαλλιά

Υπηρεσία μετά τη βαφή: 

Χάρη στην ισχυρή του απόδοση στην επανόρθωση και τις πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, το Fibre Clinix είναι η καταλληλότερη υπηρεσία μετά τη βαφή, για πιο δυνατά και πιο λαμπερά μαλλιά. Στο σπίτι, το Fibre Clinix σας βοηθάει να κλειδώσετε το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας, για έως και 90% διατήρηση του χρώματος!

Διατήρηση στο σπίτι:

Για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια, η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται στο σπίτι με μια ρουτίνα περιποίησης, εξατομικευμένη στις ανάγκες των μαλλιών της πελάτισσας. Κάθε σειρά είναι σχεδιασμένη με συστατικά εμπνευσμένα από τα καλλυντικά:

 • Fibre Clinix Vibrancy – η σύνθεσή του με AHA ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος για αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια
 • Fibre Clinix Fortify – η σύνθεσή του με Niacinamide ενδυναμώνει και θρέφει τις ίνες της τρίχας
 • Fibre Clinix Hydrate – η σύνθεσή του με Σύμπλεγμα Squalane εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας και βοηθάει στην αύξηση της ελαστικότητας
 • Fibre Clinix Volumize – η σύνθεσή του με Phytokine προσφέρει ανάλαφρη και πιο γεμάτη αίσθηση στα μαλλιά
 • Fibre Clinix Tame – η σύνθεσή του με Ceramides τιθασεύει ορατά τη δομή της τρίχας και λειαίνει την επιφάνειά της, για μαλλιά που δεν φριζάρουν.

Κάθε σειρά Fibre Clinix για το σπίτι περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Σαμπουάν, Conditioner, Leave-In Conditioner, Θεραπεία και Booster. Για πλήρη εξατομίκευση, το Fibre Clinix Booster μπορεί να αναμιχθεί με τις θεραπείες Fibre Clinix για να στοχεύσει σε πολλαπλές ανάγκες των μαλλιών σε κάθε χρήση.

Η Τεχνολογία Fibre Clinix:

Χάρη στην ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, το Fibre Clinix έχει θέσει ένα νέο ορόσημο με εξατομικευμένες λύσεις για όλους τους τύπους μαλλιών, στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι:

 • Τεχνολογία Triple Bonding – η προηγμένη Τεχνολογία Bonding, η οποία βασίζεται σε 10 χρόνια έρευνας, ενδυναμώνει τη δομή της τρίχας από το εσωτερικό της και χτίζει νέους δεσμούς, προσφέροντας έως και 10 φορές πιο δυνατά μαλλιά.
 • Τεχνολογία C21 – μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία που προστατεύει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η τεχνολογία C21 αναπληρώνει τα κενά στις C21-Λιπιδικές αλυσίδες που υπάρχουν στην τρίχα, επαναφέροντας το περιτρίχιο πιο κοντά στην τέλεια φυσική του κατάσταση χαρίζοντας ενισχυμένη λάμψη και καλύτερη διαχειρισιμότητα.

Όταν χρησιμοποιείται ως σύστημα με το Tribond Shampoo και τις θεραπείες, η τεχνολογία του επανορθώνει την εσωτερική και εξωτερική δομή της τρίχας για έως και 60 ημέρες, προσφέροντας απόλυτο σφράγισμα στα πορώδη μαλλιά.

Πληροφορίες για τα νέα προϊόντα Fibre Clinix και για τις υπηρεσίες κομμωτηρίου  είναι διαθέσιμες στη σελίδα της Schwarzkopf Professional schwarzkopfpro.gr/fibreclinix

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece