Βάλε το Pantene στη βαλίτσα των διακοπών σου

To Pantene, η No1 μάρκα conditioner στον κόσμο, μας προτρέπει να ζήσουμε το καλοκαίρι των μαλλιών μας καθιερώνοντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς, ώστε τα μαλλιά μας να παραμείνουν ενυδατωμένα, υγιή και γεμάτα λάμψη. Μην ξεχνάτε ότι ο ήλιος, η θάλασσα και το χλώριο, αφυδατώνουν την τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να χάνουν την λάμψη τους. Γι’ αυτό στις διακοπές τα μαλλιά χρειάζονται αναδόμηση και προστασία.

Βάλε λοιπόν στη βαλίτσα των διακοπών σου τη “χρυσή” σειρά προϊόντων Pantene για εντατική περιποίηση υγιή και 100% πιο δυνατά μαλλιά. Εννοείται πως θα πάρεις μαζί σου το 3 Minutes Miracle -ένα conditioner με τη δύναμη μιας μάσκας, το οποίο καταπολεμά τη φθορά από την πρώτη κιόλας χρήση.


Απέφυγε το έντονο styling και άσε τα μαλλιά σου να κινηθούν ελεύθερα και φυσικά. Άσε τις συσκευές θερμότητας στο σπίτι, όπως το σεσουάρ, το ψαλίδι και την πρέσα που επιβαρύνουν την τρίχα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφυδατώνοντάς την ακόμα περισσότερο.

Σημείωση: To conditioner Pantene Pro-V Repair 3 Minute Miracle, απλώνεται κατά μήκος της τρίχας και βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει. Αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως η έλλειψη απαλότητας και λάμψης, επαναφέρει τη δύναμη της τρίχας ενάντια στη φθορά από το styling και προλαμβάνει τη δημιουργία ψαλίδας.

Από το Pantene και εμένα, καλές διακοπές!

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece