Βάλε στη ζωή σου τις συσκευές FOREO και θα αποκτήσεις model-like επιδερμίδα που σφύζει από υγεία!

Το Α και το Ω της υγιούς επιδερμίδας έγκειται σίγουρα στο lifestyle που κάνει κανείς, στην ποσότητα νερού που καταναλώνει και στη διατροφή που κάνει, ωστόσο εξίσου σημαντικός είναι και ο καθαρισμός προσώπου και η αφοσίωση που δείχνουμε στην περιποίηση του προσώπου μας.

Μέσω των επαναστατικών συσκευών της, η FOREO όχι απλά βοηθά σημαντικά αλλά εγγυάται ότι οι πιστοί οπαδοί της θα αποκτήσουν model-like επιδερμίδα που σφύζει από υγεία. Με τις απλές-στη-χρήση συσκευές LUNA 3, UFO 2 και BEAR καθαρίζει, ενυδατώνει και ανορθώνει το πρόσωπο, αρκεί ο χρήστης να δείξει αφοσίωση στη χρήση τους.


Βήμα #1 –
LUNA 3

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιείται και παράγει T-sonic παλμούς κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Συνδυασμένο με το αγαπημένο σας face cleanser, παράγει αφρό και καθαρίζει την επιδερμίδα εις βάθος – τόσο που μετά… τρίζει από καθαριότητα! Μετά το πέρας του καθαρισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίσω πλευρά της συσκευής με τις ειδικές ραβδώσεις και να επιλέξετε μία σειρά από διαφορετικών και στοχευμένων massage treatments, σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας serum ή, ακόμα καλύτερα, έλαιο προσώπου.

Pro tip: μέσω της εφαρμογής FOREO μπορείτε να ορίσετε τη διάρκεια και ένταση του καθαρισμού, για μία εντελώς προσωποποιημένη περιποίηση.

Βήμα #2 – UFO 2

Ο ορισμός του pampering! Το UFO 2 είναι το απόλυτο gadget κάθε beauty afficionado και αποτελεί το μοναδικό τρόπο που θα θέλεις να εφαρμόζεις τη μάσκα προσώπου από εδώ και στο εξής. Χάρη στις λειτουργίες της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας αλλά και του LED light, η συσκευή έχει την ικανότητα να επιτρέπει στην κάθε smart mask να διεισδύει εις βάθος. Η FOREO μάλιστα έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια σειρά από μάσκες που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη ώστε να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει 100% σε εσένα.

Pro tip: οι περισσότερες FOREO μάσκες που είναι συμβατές με τη σειρά UFO έχουν αρκετή ποσότητα προϊόντος, επομένως μπορείς να πραγματοποιήσεις τη smart mask θεραπεία σου πάνω από μία φορά και να χαλαρώσεις περισσότερο! Δοκίμασε το με μία chill music playlist στο background και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Βήμα #3 – BEAR

Κάποιοι λένε ότι είναι θαυματουργό! Εμείς θα το επιβεβαιώσουμε και θα τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να το χρησιμοποιεί κανείς συχνά ώστε τα εκπληκτικά αποτελέσματα που παραδίδει η συσκευή να έχουν διάρκεια. Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της FOREO, το BEAR δεν είναι απλά μία cute συσκευή – είναι εκείνη που θα δώσει άλλο σχήμα στο περίγραμμα του προσώπου σου και θα σου χαρίσει ζυγωματικά μοντέλου!

Pro tip: χρησιμοποίησε το με το FOREO SERUM-SERUM-SERUM εφαρμόζοντας αρκετή ποσότητα για να «γλιστράει» πιο εύκολα η συσκευή.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece