Αντίο κίτρινοι τόνοι με το νέο Elvive Color-Vive Purple

Αν το χρώμα των μαλλιών σου έχει μία από τις πολλές αποχρώσεις του ξανθού, τότε καταλαβαίνεις ότι αυτό το προϊόν το χρειάζεσαι για να μην κιτρινίσει το ξανθό σου. Και μην μου πεις ότι δεν είναι από τους μεγαλύτερους εφιάλτες των ξανθών μαλλιών… Αν είσαι ξανθιά καταλαβαίνεις τι λέω. Tι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Η απάντηση έρχεται κατευθείαν από τα εργαστήρια της L’Oreal Paris. Tο νέο «μωβ σαμπουάν» της Elvive Color-Vive Purple εμπλουτισμένο με μωβ χρωστικές, εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ παράλληλα καθαρίζει τα μαλλιά.

Το νέο Elvive Color-Vive Purple είναι εμπλουτισμένο με αντηλιακά φίλτρα UV τα οποία προστατεύουν το χρώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μωβ χρώμα του, που λειτουργεί αντίθετα από τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους δίνοντας αποτέλεσμα θρέψης και ανάδειξης του χρώματος των μαλλιών.

Η νέα σειρά αποτελείται από σαμπουάν και μάσκα που ζωντανεύουν βαθιά το χρώμα, εξαλείφουν τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους στα μαλλιά αναζωογονώντας το χρώμα, τη λάμψη και το αποτέλεσμα.

Πώς το χρησιμοποιείς; Εφάρμοσε το στα μαλλιά σου μια φορά την εβδομάδα, ανάμεσα στη χρήση της κλασικής σειράς Elvive Color Vive και κάνε μασάζ για 1-3 λεπτά. Μετά, ξέβγαλε με άφθονο νερό. Αν τα μαλλιά σου είναι καστανά με ανταύγειες, περίμενε έως και 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση ενώ οι κίτρινοι και πορτοκαλί τόνοι στα μαλλιά θα αποτελούν πλέον παρελθόν.

Άρθρο μου για το Punked.gr
Πρώτη ανάρτηση 23/4/2019

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece