Ήπια χημική απολέπιση στο σπίτι με peeling pads.

Η απολέπιση aka peeling αποτελεί έναν σπουδαίο σύμμαχο στη skincare ρουτίνα μας. Απολέπιση όμως δεν είναι μόνο τα scrubs! Υπάρχει και η χημική απολέπιση, η οποία δεν περιέχει κόκκους αλλά οξέα (AHA & BHA), γλυκολικό οξύ και άλλα δραστικά συστατικά, που είναι εξίσου αποτελεσματικά για την επιδερμίδα. Δεν χρειάζονται τρίψιμο γιατί από μόνα τους απολεπίζουν την επιδερμίδα διαλύοντας τους κυτταρικούς δεσμούς, διευκολύνοντας έτσι την απομάκρυνσή των νεκρών κυττάρων και μπορείς να τα αφαιρέσεις με νερό ή ακόμα και με pads.

Στην αγορά υπάρχουν ήπια χημικά peeling που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σπίτι, όπως τα Peel Pads, και θα δεις λιγότερες γραμμές και ρυτίδες, πιο ομοιόμορφο χρώμα δέρματος, πιο φωτεινή επιδερμίδα και πιο λείο δέρμα.

Τα χρησιμοποιείς αφού έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου το βράδυ πριν κοιμηθείς (κάποια μπορείς και το πρωί), κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο και στο λαιμό με την ανάγλυφη πλευρά του δίσκου και το επόμενο πρωί ξυπνάς με νέα επιδερμίδα! Φυσικά, όπως και κάθε άλλη μέρα, φοράς το αντηλιακό σου με τουλάχιστον SPF30.

Παρακάτω σου προτείνω 6 Peel Pads (για όλα τα budget) για να κάνεις ήπια χημική απολέπιση στο σπίτι με ασφάλεια.

Σημείωση: Τη συχνότητα θα την καθορίσει ο δερματολόγος σου ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Και το σημαντικότερο; Τα οξέα που χρησιμοποιεί ο δερματολόγος σου είναι πολύ δυνατά και δεν μπορείς να τα βάλεις στον εαυτό σου.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece