Ένα μεγάλο ταξίδι φροντίδας από τον Παπουτσάνη σε όσους έχουν ανάγκη μαζί με τo ΜΚΣ «ΔΕΣΜΟΣ»

 Το 2020 αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο για την Παπουτσάνης καθώς σηματοδότησε την συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση της ιστορικής, 100% ελληνικής εταιρείας. Με ισχυρό αποτύπωμα διεθνώς, η εταιρεία εξελίσσεται και σημειώνει μία επιτυχημένη πορεία έχοντας στην καρδιά της τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Δημιουργώντας διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους Έλληνες καταναλωτές, η Παπουτσάνης γιορτάζει τη μακρά ιστορία της και θέτει τις βάσεις για ένα δυναμικό μέλλον.

Με κεντρικό μήνυμα: «150 Χρόνια Παπουτσάνης. Ένα μεγάλο ταξίδι φροντίδας που κάνουμε μαζί» η εταιρεία υπογράφει την ξεχωριστή της πορεία στο χρόνο, με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς και πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές αλλά και δράσεις με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο.

Κεντρικό όχημα των ενεργοποιήσεων είναι η δημιουργία ενός νέου επετειακού σαπουνιού αφιερωμένου στον εορτασμό των 150 χρόνων της εταιρείας. Πρόκειται για ένα λευκό σαπούνι υψηλής ποιότητας, σε εορταστική συσκευασία 150γρ, με το άρωμα του Personelle, ενός από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους κωδικούς σαπουνιού Παπουτσάνης, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ‘80. Το νέο αυτό πολυτελές σαπούνι, ευωδιάζει φρεσκάδα και προσφέρει την ξεχωριστή φροντίδα και εγγύηση ποιότητας που φέρουν όλα τα προϊόντα Παπουτσάνης. Το κυριότερο όμως είναι ότι στηρίζει έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων, η Παπουτσάνης προχωρά σε μία συνεργασία ιδιαίτερης αξίας με το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ. Συγκεκριμένα, με κάθε πώληση του επετειακού σαπουνιού Παπουτσάνης, η εταιρεία προσφέρει ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας σε οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται ο ΔΕΣΜΟΣ και στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Στόχος είναι να διατεθούν 100,000 τεμάχια  προϊόντων υγιεινής φροντίδας σε βάθος ενός έτους, όπως Μπάρες σαπουνιού Karavaki και Aromatics, Κρεμοσάπουνα Natura και Karavaki, Σαμπουάν Hair Chic, Aφρόλουτρα Αromatics, Karavaki  και Αντισηπτικά Natura.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει χρηματική ενίσχυση στο ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, με  απώτερο στόχο, την βελτίωση της λειτουργίας του και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων που στηρίζει.

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή, ο κ. Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, δήλωσε σχετικά: «Σε μία ιδιαίτερη για όλους περίοδο, είμαστε πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε τα 150 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα υπηρετώντας με συνέπεια την αρχή της συνεισφοράς στην κοινωνία. Σε αυτό το σημαντικό ορόσημο της εταιρείας, είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, ο οποίος μέσα από το αξιόλογο έργο του θα υποστηρίξει ουσιαστικά την προσπάθειά μας να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τη μακροχρόνια πορεία μας, η οποία είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της ίδιας της χώρας και τη ζωή των Ελλήνων που αγάπησαν τα προϊόντα μας και τα έβαλαν στην καθημερινότητά τους. Η Παπουτσάνης, με άξονες τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και με καταλύτη τους ανθρώπους της, παραμένει μία εταιρεία που λειτουργεί με γνώμονα την υπευθυνότητα και αναπτύσσεται με σεβασμό για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον».

Η Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ, κα Λένα Παπαλεξοπούλου, ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και πραγματική πηγή έμπνευσης όταν μια εταιρεία σαν την ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΕ επιθυμεί να γιορτάσει την 150η  επέτειο της προσφέροντας για το κοινό καλό. Με την εμπιστοσύνη της και την επιλογή της να συνεργαστεί με τον ΔΕΣΜΟ, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια, την στόχευση και τον μέγιστο δυνατό θετικό αντίκτυπο, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση! Η συνεργασία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ με την ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΕ είναι παράδειγμα άψογης συνεργασίας του ιδιωτικού και του τρίτου τομέα προς όφελος της κοινωνίας.»

Η μοναδική ιστορία της Παπουτσάνης αποτυπώνει την κορυφαία εμπειρία, τεχνογνωσία και την εστίαση της εταιρείας στην καινοτομία με άξονα τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη. Με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, στην αγορά και στην απασχόληση, το όνομα Παπουτσάνης είναι συνυφασμένο με την πορεία της ελληνικής ιστορίας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των Ελλήνων.

 Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες. Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: PAP). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.papoutsanis.gr.

Σχετικά με το ΜΚΣ «ΔΕΣΜΟΣ»

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά αφενός με δωρητές του ιδιωτικού τομέα, αφετέρου με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους και αναλαμβάνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που εστιάζονται στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.

Ο ΔΕΣΜΟΣ, ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, και από το 2013 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη.

#Leave A Comment

#About M

Μαίρη Α. Σταμούλη

JOURNALIST & BLOGGER

Με λένε Μαίρη, αγαπώ τις τηγανιτές πατάτες, τα κραγιόν και το καλό κρασί. Λιοντάρι στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό.

#Follow Me

SUBSCRIBE TO MAIRIGRAM


  #ΜΗΝ_ΤΟ_ΧΑΣΕΙΣ

  #Shop

  #Instagram

  #Leave A Comment

  Mairigram it’s a website to share their thoughts and experience for beauty and life.

  #Instagram

  #Contact M

  Attica, Greece