Ήρθε η Patty …σε μια χώρα που έχει πιάσει πάτο!!!

 12/12/2010
Η 16χρονη Patty βρίσκεται στην Ελλάδα από χτες το βράδυ. Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του MEGA θα βρεθεί σήμερα στο «Just the 2 of us», τη Δευτέρα στο «Πρωινό mou» και στο «αξίζει να το ζεις».

Τα παιδιά, απ’ όταν έγινε γνωστή η επίσκεψη της Patty στην Ελλάδα, «πρήζουν» στην κυριολεξία τους γονείς τους για να την δουν από κοντά. Οι γονείς από την άλλη ψάχνουν με μανία μια θέση στις εκπομπές που θα εμφανιστεί η Patty. Μέχρι και ρουσφέτια για την Patty γίνονται, όπως μάθαμε, για μια θέση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Όσοι δεν κατάφεραν να κλείσουν θέση στις εκπομπές του MEGA, περιμένουν την εκπομπή της Τατιάνας στο STAR, προκειμένου να βρουν μια θέση στο «αξίζει να το ζεις» της Δευτέρας, όπου θα εμφανιστεί η Patty.

Γιατί αυτός ο χαμός, όταν η χώρα μας είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία; Κόβονται συντάξεις και μισθοί, έχουμε συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις και ‘μεις αντί να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα μέτρα μας, σε όσα μας ετοιμάζουν, εδώ και δυο βδομάδες μιλάμε για την Patty.

Μπορεί όντως τα παιδιά να πιέζουν τους γονείς τους να τα πάνε στα μέρη που θα εμφανιστεί, μήπως όμως και οι ίδιοι οι γονείς έχουν το ψώνιο να δούνε τον εαυτό τους στο γυαλί;

Ας δώσουμε επιτέλους στα παιδιά σωστά πρότυπα… γιατί στην Ελλάδα του 2010 τα παιδιά τείνουν να έχουν πρότυπα μόνο ότι δείχνει η τηλεόραση. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα υπάρχουν αξίες που μπορούμε να τους μάθουμε.

Κλείνοντας, αύριο είναι Δευτέρα, τα παιδιά δεν έχουν σχολείο;

Μαρία Α. Στ.